Ha egy lakatlan szigetre egyet magatokkal vihetnétek az alábbi hírességek közül, ki lenne az és miért?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy évig egy lakatlan szigetre kerültök, de valahogy odakerül egy híresség is, csak ketten vagytok, senki más, és egymás társaságát kell élveznetek jó ideig. Kivel lennél ott a legszívesebben az alábbiak közül?2022. febr. 24. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Johnny Depp
Lady Gaga
Orbán Viktor
Robert Downey jr.
Gal Gadot
Cristiano Ronaldo
Selena Gomez
Ferenc pápa
Donáth Anna
Lewis Hamilton
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
Selena Gomez
csak is a legendás duplakezes glü-glü miatt :)
2/11 anonim válasza:
Hamilton vegán. Biztos tudna bogyókból meg minden növényből valami jó kaját összeütni
3/11 anonim válasza:
Nekem Emilia Clarke és éjjel nappal szexelnék vele. Élveznénk is , meg szép lassan benépesítenénk a helyet :)
4/11 anonim válasza:
Johnny Depp-et,elvégre kalóz,és a hátán lévő szőrből tud tutajt csinálni.
5/11 anonim válasza:
Johnny Depp-et.
Ahogy a 4-es válaszoló is mondta kalóz.
Meg úgy tudom jól csókol 😁
6/11 anonim válasza:
5-ös, meg is dugatnád vele magad? :)
7/11 anonim válasza:
Igen! Szerintem még most is jól néz ki!
5-ös voltam.
8/11 anonim válasza:
Johnny Depp-et!
Nagyon jól néz ki (még mindig) a színész.
Es szerintem az ágyba se rossz 😁
9/11 anonim válasza:
Selena. Szimpatikus, amikor magyarul beszél. :)
10/11 anonim válasza:
Johnny Depp-el bárhova mennék ahol ketten vagyunk! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!