Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Elmenjek így? Mit tudnék enni?

Elmenjek így? Mit tudnék enni?

Figyelt kérdés
Néhány hónap múlva osztálykirándulásra megyünk. Én vegetáriánus vagyok, viszont a szállás amit foglaltunk, nem tudja biztosítani az étrendet. Itthon magamnak főzök, mivel a családom, hagyományos étrenden van és nem akartam, hogy nekik plusz teher legyen rám külön főzni, viszont nem hiszem, hogy erre lesz lehetőség és idő ott is. Nem akarok 3 napig boltban vett péksütiket enni, mivel a nem az legegészségesebb és nem is túl olcsó. Hogy oldjam meg, ha amúgy nagyon szeretnék menni? 11-es vagyok, szóval a covid miatt ez lenne az első osztálykirándulásom ezzel az osztállyal, nagyon nem akarom kihagyni.

2022. márc. 28. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem a problémádat! A többiek is esznek valahol? Bármilyen étteremben tudsz húsmentes ételeket rendelni.
2022. márc. 28. 18:12
 2/15 anonim válasza:
100%
Ha lesz a szálláson hűtő meg mikró, akkor vihetnél magadnak kaját arra a 3 napra.
2022. márc. 28. 18:17
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 egy osztálykiránduláson nem étteremben eszünk... a szállás adja az ételt, annak van menzája. Ott esznek a többiek. A Bükkbe megyünk, ott amúgy sem hiszem, hogy hemzsegnek az éttermek és amúgy is drága lenne, ha 3 napig azt enném.
2022. márc. 28. 18:32
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Én sem eszem húst, és minden ilyen alkalommal viszem a saját kajámat.

Nem kell péksütiket enni, nem is egészséges. Én a következőket szoktam vinni:

1 csomag teljes kiőrlésű toast kenyér

főtt tojás, ez 1-2 napig eláll, ezt eszem meg először.

HAMÉ pástétomok, pl. a zöldségtatár nagyon finom, de sokféle vegetáriánus pástétomjuk van

valami zöldség, retek, paradicsom, ehhez se kell hűtő

kockasajt, 2-3 napig hűtő nélkül is eláll

gyümölcs, alma vagy narancs, nem nyomódik

pár müzliszelet

Szerintem egy 2-3 napos kirándulásra ez bőven elég. Nem is drága, és nem kell főzni hozzá.

2022. márc. 28. 18:43
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

1, ha 3 napig csak péksütit eszel akkor sem lesz semmi bajod.

2, vihetsz magaddal kaját biztos lesz hűtő,

3, vásárlási lehetőség biztos lesz.

2022. márc. 28. 19:00
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
pl banán tojás alma, akár sajtot is vehetsz.
2022. márc. 28. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj az osztályfőnököddel. Hívja fel a helyet, hogy biztosítsanak neked vegetáriánus ételeket, nem nehéz megoldani. Mi az ilyeneket mindig megoldottuk. Ha valaki allergiás volt, arra is mindig odafigyeltek.
2022. márc. 28. 19:42
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha a szálláson adnak kaját, akkor van mit enni. Egyszerüen nem kéred a húst, eszel körítést, salátát, fözeléket, meg viszel hozzá például sajtot vagy fött tojást, akkor van benne fehérje is.
2022. márc. 28. 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Viszed a saját kajádat, pl zöldséges rizs, etc. Azért ilyesmik, mert ez nem romandó.
2022. márc. 29. 14:56
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

A kirandulo helyek tele vannak ettermekkel, bufekkel.

A szallason lehet kesziteni zacskos levest, abbol van vegan is. Egyszer az is eheto.

Ezen kivul vihetsz hideg elelmet amit a hutoben tarolhatsz. Ezt kb mindenki fog vinni mert nem lesz eleg csak az ott adott etel.

Nasit, gyumit zoldseget is vihetsz.

Zabkasanak valot is.

Elso napra vihetsz etelhordoben rizses zoldseges vagy barmilyen etelt. Akkor mar meg van is van a fott etel.

Utolso napon eszel otthon akkor is megvan.

2022. márc. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!