Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Elmenjek így? Mit tudnék enni?

Elmenjek így? Mit tudnék enni?

Figyelt kérdés
Néhány hónap múlva osztálykirándulásra megyünk. Én vegetáriánus vagyok, viszont a szállás amit foglaltunk, nem tudja biztosítani az étrendet. Itthon magamnak főzök, mivel a családom, hagyományos étrenden van és nem akartam, hogy nekik plusz teher legyen rám külön főzni, viszont nem hiszem, hogy erre lesz lehetőség és idő ott is. Nem akarok 3 napig boltban vett péksütiket enni, mivel a nem az legegészségesebb és nem is túl olcsó. Hogy oldjam meg, ha amúgy nagyon szeretnék menni? 11-es vagyok, szóval a covid miatt ez lenne az első osztálykirándulásom ezzel az osztállyal, nagyon nem akarom kihagyni.

2022. márc. 28. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát én is magamnak szoktam vinni kaját,mivel én pedig csak halat eszem. Engem alapvetően is kiráz a hideg minden ilyen menzás kaja félétől pl., de azért vannak opciók. Én szoktam vinni sok sok halkonzervet, ezt nyilván most mellőzd, tasakos zabkásákat,teljes kiörlésű kenyeret, hummust, gabonakolbászt, pestot, puffasztott rizst, meg ilyesmiket. Esetleg grapefruitot is,mandulatejet is, illetve proteinszeleteket, gyakorlatilag majdnem minden napra. Három nap igazán nem sok, én eléltem ezeken volt, hogy 1 hetet, úgy, hogy minden nap sétáltunk 20-30 km-t. Tény, hogy alapvetően sem a kaja a legnagyobb prioritás szerintem ilyenkor az embernek, de ahogy írtad is, nem szeretnél húst enni, amit teljesen megértek, mert én is csak a halat vagyok hajlandó megenni. Szerintem ezek eléggé tartósak, nekem volt hogy 1 hetet is bírtak a nyári hőségbe, remélem tudtam segíteni kicsit. És természetesen ne hagyd ki a kirándulást semmiképp!!!
2022. márc. 30. 23:23
 12/15 anonim válasza:
93%

En ugyan nem vagyok vega, de a csirkemellen és csirkeszárnyon kívül mást nem eszek meg undorom tőlük.

Én a helyedben gyümölcsöket/zöldségeket vinnék. Paprika, paradicsom, narancs, alma, körte. Vigyél toast kenyeret, és ha eszel vajat sajtot és egyéb húsmentes szendvicskrémeket akkor isteni. Ha nem akkor pirítós, és valami paprikás krém biztos van.

Nos, konzerv paradicsom is egész jó.

Vinnék tésztát, üveges lecsót (lehet kapni boltokban).

Tojásos tészta (ha eszel) (tojásrántotta és tészta összekeverve), spenótos tészta, gyümölcssaláta, zöldborsó főzelék is eláll.

Esetlen almaszirom, egy chips egy pékárú is szerintem beleférhet.

2022. márc. 31. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Akkor biztosítson legalább hutoszekrenyt vitt ételnek. Tényleg az Akkor 2 napig jó lenne utána 3

meg már mindegy

2022. márc. 31. 19:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, elvileg hűtő meg mikró lesz. :)
2022. márc. 31. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Azért érdekesek az ilyenfajta kérdések. 2022-t írunk, de úgy tűnik, mintha Mo.-n még mindig kb. 1978-at írnánk. Sok minden megoldható, lehet saját ételt is vinni, egy menzán is lehet vegetáriánus kaját kérni, ha megfizetik, szóval nagyon sok lehetőség van ma már, még a Bükk közepén is...
2022. ápr. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!