Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánusok, vegánok,...

Vegetáriánusok, vegánok, mennyi idő kellett, mire megvoltatok hús nélkül is?

Figyelt kérdés

Próbáltam már húsmentes ételeket, de minden esetben az volt a tapasztalatom, hogy nagyon rövid időre laktat. 1-2 óra múlva már újra éhes vagyok. Feltételezem, hogy a zsír hiánya okozza ezt.

Kérdésem, hogy ez megszokás kérdése? Ha elég ideig nem eszek húst, akkor "megszokom" és nem leszek ilyen hamar éhes? Nálatok hogy volt? Milyen ételektől tudtok hosszú időre eltelni?

Köszönöm!

2022. márc. 9. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

Ezt még olvasni is rossz volt :(

2022. márc. 10. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Az elsö és legnagyobb probléma általában, hogy a húsmentes étrend a legtöbb embernél úgy néz ki, hogy a megszokott fogásokból egyszerüen kihagyják a húst. Ebböl egyértelmüen következik, hgy az adott étel kalóratartalma erösen csökkent lesz, és ezért lesz utána az illetö hamar éhes.

A hiba nem a "húsmentes", hanem a "rosszul összeállított" étrend.

2022. márc. 10. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
6%
1-es: Add meg magad 😆 Egyszer élünk, az életet élvezni kell. Nem enni húst divatból vagy állat/környezetvédelemből olyan, mintha nem innál soha alkoholt, mert az egészségtelen. Csak az legyen vega/vegán aki tényleg nem szereti a húst, mint a 2-es kommentelő vagy egészségügyi oka van rá, pl. hasfájás. És soha de soha ne erőltessétek másokra a vega/vegán életvitelt! Ismerek olyat aki képes minden étkezésnél elmondani, hogy "Te még mindig eszel húst?" Erre azt szoktam valaszolni, hogy "Te még mindig kínzod magad"? 😆
2022. márc. 24. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!