Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen olcsó gyümölcsöket vegyek?

Milyen olcsó gyümölcsöket vegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban sikerült egy kissé meghìznom, részben azért mert (ez eddig nem volt rám jellemző, de valahogy az ünnepek után nem igazán sikerült össze szednem magam) kissé elhagytam magam, ráfüggtem a snack-foodokra (értsd popcorn, édes sütik, kekszek) és elhanyagoltam a mozgást is. Nehéz magam ebben a stresszes helyzetben összekaparnom, de úgy döntöttem elég a prokrasztinációból, márciusban a tettek mezejére lépek. Ennek részeként szeretném rendbe tenni az étkezésem és visszatérni a rendszeres mozgáshoz...

Alapvetően hús- és tejmentesen étkezem, bár néha szoktam a tápanyag-gazdagság miatt állati belsőséget fogyasztani. Idén még nem igazán sikerült, de amúgy böjtölök is, szeretnél visszatérni a 23:1-es sémához, és napi 1-2x enni, valamint abszolút leszokni a snack-foodról. Azt vettem észre, ha étkezés után betolok egy nagy gyümölcssalit+diófélét, akkor nem vágyom különösebb plusszra. Sokat segìt még az étkezések között a tea/meleg 0cal-os ital fogyasztása is.

A kérdés adott, ti milyen jelenleg olcsó gyümölcsöket vesztek? Mennyire számìt ez snack-nek? Sikerül kitartóan követni a TÉNÉ étrendet? Vannak bevállt tippjeitek hogyan lehet kitartóan követni ezt?

2022. febr. 26. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

8-as: honnan vetted, hogy a konzerves kókusztej mostanság "csak valami kókusz kivonatos olajos cucc"?

Erre elég szigorú irányelvek vannak az EU-ban, nem lehet egy kókuszkivonatot kókusztejként árulni, ahogy bioélelmiszereket sem lehet hamisítani, ha egyszer az van ráírva, hogy kókusztej, annak elég szigorú előírásai vannak, ezeket betartják vagy nem árulhatják kókusztejként.

2022. márc. 9. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

Pl innen.

2022. márc. 10. 00:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindegyik kókusztejre az van írva, hogy kókuszkivonatot tartalmaz, hiszen kvázi az van felhigítva kókusztejjé. A jobb márkák csak guargumit tartalmaznak, semmi olajat.
2022. márc. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!