Szeretnék újra húst enni,15 éve nem ettem. Hogyan?
Figyelt kérdés
Most kerüljük légyszi,hogy csak edd meg és kész, próbáltam. 15 éve egy falatot sem ettem, most is csak azért gondolkodom rajta mert inzulinrezisztencia,pcos-t diagnosztizáltak nálam rossz a cukorértékem is( irreálisan alacsony). Már nem tudok mire gondolni,hogy miért rosszak az értékeim. Azthittem egészségesen eszem, vékony vagyok 50 kg és mozgok heti 4-5 alkalommal. Szóval lehet adnék egy esélyt a húsfogyasztásnak. De hogyan kezdjem el? És milyen hússal?2022. febr. 17. 12:24
11/15 anonim válasza:
Valóban nem segít az IR-en viszont nem számolós ch és lassú felszívódású így bármelyik étkezéshez mehet bőségesen
12/15 anonim válasza:
a húsfogyasztás önmagában nem jelenti azt, hogy egészségesebb leszel, én a helyedben a növényi alapú étrendből próbálnám a legtöbbet kihozni, mert ha pl. elkezdesz egészségesen húsmentesen táplálkozni és még mindig érzed hogy vmi nem százas de már több tápanyagot, vitamint viszel be, még mindig jobban tudod majd a húst beintegrálni az étrendedbe, mint úgy,hogy minden bajod van és komoly problémáid vannak a táplálkozással.
13/15 EgyCseppaTengerből válasza:
A fehérje bevitel a lényeg. Nem muszáj húst enned, ha egyszerűen nem megy.
"A vegetáriánus proteinek – mint a szója, tempe, bab vagy egyéb hüvelyesek – is remek fehérjeforrást jelentenek."
14/15 anonim válasza:
A táplálkozás ennél kicsit bonyolultabb, minthogy csak legyen elég fehérje. Persze a konklúzió ettől függetlenül stimmel, mindent be lehet vinni növényi forrásból is.
15/15 EgyCseppaTengerből válasza:
Inzulin rezisztenciával kezelnek engem is, ne aggódj, tudom, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Az utolsó hozzászólást azért írtam, hogy nem kell mindenáron magára erőltetnie a húst, ha nem megy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!