Végánok, nektek nincs olyan ami hiányzik és nem nagyon lehet pótolni?
Figyelt kérdés
Nekem a tojás ilyen leginkább meg a sajt.. tojás állaga stb. egyszerűen nagyon hiányzik és sajnos eddig pótolni sem tudtam semmivel2022. febr. 6. 16:55
11/29 anonim válasza:
A puncs jégkrémet értem, de ezek szerint a tojásra meg a gluténra is érzéken vagy?
12/29 anonim válasza:
Glutén passz. Főtt tojás nem okoz gondot, más igen. Nem tudom,nmit jelent ez. Tojásos sütis krém is, lehet..nem voltam vizsgálaton, előbb más problémát kell orvosoltatnom
13/29 anonim válasza:
Hiányzik Nektek a csülökpörkölt is, csak vagy tagadjátok vagy titokban eszitek.
14/29 anonim válasza:
14. Akkor szerintem a rántotta, és a bundáskenyér készítési módja nem tetszik az emésztésednek.
15/29 anonim válasza:
14-nek esélyes, hogy valamilyen epe eredetű problémája van.
16/29 anonim válasza:
Nekem a sajt hiányzott, vissza is vezettem az étrendembe, úgyhogy csak ex vegankent írok :D de úgy voltam vele, ha kívánom akkor inkább megeszem mint sóvárogjak utána.
17/29 anonim válasza:
Privát megjegyzés: Hogyan lehet az hogy egy kérdés összes válaszolója nagyjából nullára le van pontozva? Akik nem értenek egyet a válaszokkal azok ezek szerint nem írnak normális(sőt semmilyen) választ csak ide jönnek nyomogatni?
18/29 anonim válasza:
Azt vettem észre, ebben a kategóriában mindegy mit írsz, valaki úgyis lepontoz :D
19/29 anonim válasza:
20. Valószínűleg ugyan ez van a többi kategóriában is.
20/29 anonim válasza:
17, lehet, de tojásos süti krémmel is kicsit van baj, ami fő sokáig, szóval passz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!