Vegák ti mit esztek karácsonykor? Pontosítva Szenteste.
25, 26-án családnál szoktunk lenni, ott rántott sajtot szoktam enni (mást nem tudnak nekem kitaláni, de őszintén nem is várom el, nekem az teljesen jó).
Viszont a 24 estével mindig gondom van. Igazából nem vagyok nagyevő, ráadásul párom igazi húsevő, ő nem eszik vega kaját, ergó felesleges sok kaját csinálnom, elég nekem 1 tál étel. Ti mit esztek ilyenkor? Egyenlőre ott tartok hogy krumplisalátát eszek plusz mákos gubát. De talán kellene valami a krumplisaláta mellé. De fogalmam sincs hogy mi.
39# 1. A hal az hús, ha húst eszik akkor nem vegetáriánus
2.A vega jelentése az nem vegetáriánus hanem vegán. Szerintem te nem érted
Ha valaki vegetáriánusként definiálja magát, de halat és tengeri herkentyűket eszik, az valójában nem vegetáriánus, hanem legjobb esetben is csak peszkateriánus, vagyis olyan táplálkozási formát folytat, melyben növényi ételeket és halat/más tengeri állatokat is fogyaszt.
Ez elég világosan túllépi a vegetáriánus táplálkozást, amiben semmilyen leölt állat nincsen engedélyezve, csak növények, tejtermékek és tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!