Mennyire terjed itthon a veganizmus?
Nyitottabbak már az emberek, vagy még mindig nagyon elutasítóak? Szoktak reklámozni kereskedelmi tévécsatornan vegán termékeket? (Nem nézek tévét)
Csak fura, hogy egyre több a vegán termék a piacon, ezért kérdezem.
Én pont fordítva tapasztalom. Nem eszek húst, kvázi a páromon kívül senki más nem képes ezt felfogni és elfogadni, vagy ignorálják (csak húsos ételt készítenek) vagy nyíltan belém állnak és elkezdenek kiröhögni/szidni.
Vegánok még soha életemben nem kötöttek belém az étrendem miatt.
#Kérdező
A konkrét veganizmus nem hiszem hogy tömegesen terjedni, viszont egyre több "mindenevő" nyitott rá, hogy bizonyos termékeket helyettesítsen.
Szoktak reklámozni kereskedelmi tévécsatornan vegán termékeket? Vagy megjelenik egyáltalán bármilyen formában a tévében a veganizmus, akár említés szintjén?
Én csak Netflixet nézek, nem nézek tévét. Azt vettem észre, a saját gyártású Netflix tartalmakban újabban mindig említést tesznek a veganizmusról valamilyen formában, akár negatív vagy pozitív.
Szóval érdekelne, a tévé mennyire népszerűsíti?
Pest megyei város, nem gondolnám "nagyon vidéki" helynek.
Tv nincs bekötve nekünk így azt nem tudom, de pl. az ikea sokat reklámozza a húsmentes "húsgolyóit" pl. youtube-on vagy plakátokon. :)
Sajnos egyre jobban, a vegán egy külön állatfaj!
Egyetek CSAK növényeket, mint a marhák, birkák, nekünk megmarad a jó cigánypecsenye, brassói, amit ti sohasem fogtok tudni, milyen faxa...
Sajnos nem eléggé, mert egy vidéki nagyvárosban is alig van olyan étterem, ahol van vegán étel az étlapon.
A legtöbb vegán nem születése óta az, így pontosan tudják, milyen a cigánypecsenye és a brassói.
Sziasztok:)
Tv-t én sem nézek.
3 éve boltban dolgozom és meglep, hogy egyre több a vegán termék a polcokon, meg, hogy, ami eddig is "vegán" volt, arra elkezdték felcímkézni a Vegan logót.
Én személy szerint örülök neki:)
Múltkor árutöltés közben pl kiderült , hogy vegán hajlakkunk van xd
Szóval azt látom, a boltban, hogy igyekszenek reklámozni/felhívni rá az olyan emberek figyelmét, akik nyitnának a vegánság felé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!