Milyen vega kirántható dolgokat tudtok mondani?
Már nincs itthon semmi kajám,és láttam egy receptet a KFC pácáról,panírjáról. Ami potenciális vega rántanivaló van itthon:
-Egy harmad tömb tofu
-Egy kis mozzarella sajt
Hát nem vagyok egy nagy étkű,de ez nem igazán tűnik elégnek még nekem se. Milyen rántható dolgot tudtok mondani amit itt a kis Spar Expressben is meg tudok venni? Köretet nem akarok csinálni,elveszne az a KFC vibe ha késsel-villával mondjuk rizzsel enném😅
Brokkoli, karfiol, karalábé, vöröshagyma, sárgarépa, zellergumó, padlizsán, cukkini, gomba, édesköménygumó, krumpli, édesburgonya, póréhagyma, petrezselyemgyökér, pasztinák - ezeket szoktam rendszeresen és szemebe jutotttak (természetesen nem mindet egyszerre, mert akkor rengeteg lenne), ezek közül biztos kapsz valamit a közeledben.
Ami lényeges, hogy a zöldségeket NE fözd meg elöre, nyersen panirozd és úgy süsd, kategóriákkal jobb íze meg állaga lesz!
Nem iróniának szántam, csak nem tudtam, milyen az az üzlet, volt már olyan felénk, ahol kb 5 féle zöldséget árultak összesen.
De ha megvan a lehetöséged mindegyiket beszerezni, akkor válogass kedved szerint, szerintem mind nagyon finom.
A coleslaw receptjét ismered?
Meg jó fözöcskézést és jó étvágyat hozzá!
Ja,akkor nagyon bocsi,a póréhagyma,édesburgonya hasonló furcsaságok miatt hittem ezt😆 De megjött a kedvem,hogy nekiálljak kísérletezni ilyen "merészebb" zöldségekkel. Köszi mégegyszer.
Rendes majonézt használok, vegetáriánus módon készítem a salátát.
A testvérem dolgozott nálunk, töle tudom a receotet: káposztát vékonyra szelsz, megsózod, esetleg öröld köményt tehetsz hozzá, belereszelsz tökreszelön 1-2 sárgarépát, összekevered majonézzal, meg legalább 20&%-os tejföllel és vársz kb fél órát. Nem kell bele sem ecet, sem más füszer (cukor meg végképp nem), így lesz olyan, mint az igazi.
Kb minden zöldséget ki lehet rántani:-D 99% finom is.
Rántott sárgarépa, paprika, édesburgonya, gomba, a kedvencem. De ha van kedved és időd pepecselni, egy gyors lencsefasírtot ha összedobsz azt is panírozhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!