Mit csinálok rosszul? Rántott tofut készítettem, de sütés közben lejött a panír.
Figyelt kérdés
A panír tejjel kikevert lisztből és zsemlemorzsából áll2010. aug. 30. 19:29
2/8 A kérdező kommentje:
nem eszem tojást. De pl. karfiolon megmarad ez a panír...
2010. aug. 30. 19:43
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmit. Mi is csináltunk már rántott tofut, a panír viszont nemnagyon maradt meg, csak itt-ott...
5/8 A kérdező kommentje:
ha papírtörlővel áttörölgetem az segít valamit?
2010. aug. 31. 04:58
6/8 anonim válasza:
Szia!
Keverd ki a lisztet sóval, kevés kurkumával, vízzel. Legtutibb szerintem a tönköly világos liszt a panírhoz. Aztán lisztezd be a tofut és mehet a panírba és úgy a morzsába. Nekem bevált.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé sűrűbbre kell a panírt készíteni, előfordulhat, a különböző lisztek (pl. akár más-más gyártású fehér liszt is)különböző eredményt hoznak.
8/8 anonim válasza:
az olvadékony cuccokat duplán kell panírozni azt cső. a rántott sajt is kifolyik úgy hogy megsül a panír(és megtartja a sajt formáját) :D
ezt hívják felénk rátott panírnak és általában gyakorlatlan háziasszonyok készítik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!