Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy lehet hogy 2021-ben a Mc...

Hogy lehet hogy 2021-ben a Mc Donald's-ban nincs vega opció?

Figyelt kérdés
Nem szoktam ilyen helyen enni, de most hajnalig tartó bulizás után az egyetlen nyitvatartó kajaforrás a meki volt. Kivártam a sorom a mc drivenál, majd a kiszolgáló közölte hogy nincs vega opció, de bármilyen szendvicset el tudnak készíteni hús nélkül. Wtf?! Még azt esetleg megérteném, hogy vegán opciójuk nincs, de hogy egy sima vega burgerük ne legyen?

2021. aug. 22. 14:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%
Nem járok henteshez, de mint mondtam, nekem ezt mondták a mekiben:))
2021. aug. 24. 09:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is vicc kategória. Régen nagy mekis voltam, pár éve csak a Burger Kingbe járok, ha gyorskaját akarok, náluk van Rebel Whopper. :)

Valamiért a többi gyorskajáldának megéri....

2021. szept. 7. 10:42
 23/24 anonim ***** válasza:
52%

"Nem járok henteshez, de mint mondtam, nekem ezt mondták a mekiben:))"

Akkor valami nagyon széllelbélelt munkatárssal beszélhettél.

Magyar McDonalds pl. 1990 óta nem használ marhazsírt a sültkrumpli készítésénél:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=qcS7-jtvriw&t=1s

4:07-nél

Egyszerűen nemcsak hiszékeny vagy, hanem még nem is nézel utána és ilyen rémhíreket terjesztesz. Nem szép dolog. Pedig nem vagyok a Meki szószólója, de az igazságot ne ferdítsük már, az ő érdekükben sem. Legyünk korrektek.

2021. okt. 24. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#1-es "Ennek mi köze a 2021-hez?"

Csak annyi, hogy kb. minden más gyorsétteremlánc tart valami vega opciót Mo.-n, csak a McDonald's nem. Tehát hamis dolog arra hivatkozni, hogy nincsen rá igény, mert igenis van, ha kb. minden más hasonló cég tart ilyesmit, vagyis elismeri, mint létező igényt, csak a Meki nem.

2021. okt. 24. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!