Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Hogy lehet hogy 2021-ben a Mc...

Hogy lehet hogy 2021-ben a Mc Donald's-ban nincs vega opció?

Figyelt kérdés
Nem szoktam ilyen helyen enni, de most hajnalig tartó bulizás után az egyetlen nyitvatartó kajaforrás a meki volt. Kivártam a sorom a mc drivenál, majd a kiszolgáló közölte hogy nincs vega opció, de bármilyen szendvicset el tudnak készíteni hús nélkül. Wtf?! Még azt esetleg megérteném, hogy vegán opciójuk nincs, de hogy egy sima vega burgerük ne legyen?

2021. aug. 22. 14:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

Jelenleg MO-n még nincs jelentős kereslet ez iránt. Ahol van, ott tartanak is ilyet. Mindenhol alkalmazkodnak a helyi piacokhoz. Nem véletlenül van pl Indiában minden hamburgerük csirkéből. A marhát nehéz lenne leadni a hinduknak, disznót meg a muszlimoknak.

Előbb-utóbb lesz itt is vegán valami az étlapon, de még nem profitábilis tartaniuk. Majd, ha javul a minőség és lejjebb megy az ár, és legfőképp nő a kereslet, akkor majd megéri nekik.

2021. aug. 22. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
26%

Előttem már leírták az okokat.

Miért nem kértél salátát öntettel? Minden megoldható, ha nagyon éhes az ember lánya, és csak a Meki van nyitva. Vegát írtál, nem vegánt. Sajttal jól lehet lakni vele.

2021. aug. 22. 17:03
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Előző vagyok. Kulcsszavaidban ott látom mindkettőt. Így komolytalanná vált a kérdésed. Csak tudod, hogy melyik vagy, mert nagyon nem mindegy..

A lényeg, hogy salátát is kérhettél volna, és máris nem maradsz éhes.

2021. aug. 22. 17:07
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
Látom a sértődött húsevők tömeges körbef.szverése szépen zajlik, csak az a kár, hogy marhaság amit írnak. Az Ikeának komoly siker a vegán hotdog és húsgolyó nálunk is, szerintem finomabb, mint az eredeti. Azt meg ne mondjátok, hogy oda minőségibb vásárlóközönség jár, mint a mekibe :D
2021. aug. 22. 17:12
 15/24 A kérdező kommentje:
13 de buta vagy! A vega megeheti a vegánt is! A meki salátákban meg csirke van!
2021. aug. 22. 19:29
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
#15 nem én írtam, de van kertész saláta is, a sült krumpli és talán az almás pite is vegán jó tudtommal.
2021. aug. 22. 19:40
 17/24 anonim ***** válasza:
36%
a sült krumpli marhazsírban sült. Engem pl nem zavar vegaként, de biztos van akit igen.
2021. aug. 22. 20:25
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
#17 1990 óta nem süt marhazsírban a Mcdonald's. Napraforgó olajban sütnek a Mekiben.
2021. aug. 22. 20:34
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
:O akkor engem átvertek :D én a mekiben kérdeztem meg és ott nekem ezt mondták
2021. aug. 23. 11:58
 20/24 anonim ***** válasza:
34%
Marhazsír... Azért ilyet hentesnél ne nagyon kérjetek mert behugyozik a röhögéstől...
2021. aug. 24. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!