Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Most akkor mégis egészséges a...

Most akkor mégis egészséges a vörös hús és a feldolgozott élelmiszerek (felvágottak) és nem okoznak rákot?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 6. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Mivel semmi, de semmi tudományos érv/kutatás nincs megemlítve, ezért ezzel a cikkel nem érdemes foglalkozni.

A feldolgozott élelmiszerekre meg végképp nem vonatkozik, mert a cikkben nem a magyar élelmiszerekröl van szó, ami kifejezetten katasztrófális: amikor a felvágottakban nagyrészt szeparátorhús (ipari hulladék) van igazi helyett és ez is 50% alatt, szója, keményítö és egyéb ipari töltöanyagok, akkor azt a világ legtöbb részén hulladéknak minösítenék és nem élelmiszernek.

2021. aug. 6. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

A nagyüzemi körülmények között felhizlalt állatok húsa minden csak nem egészséges, főleg ha ezeket még fel is dolgozzák és mindenféle adalékanyagokat tesznek hozzá.

Ehhez nem kell semmilyen cikk, meg tanulmány hogy ezt az ember átlássa.


Viszont kistermelőktől vásárolt, füstöléssel tartósított húsok már kifejezetten egészségesek!

Persze ez azokra a kistermelőkre vonatkozik akik valódi takarmánnyal etetik az állataikat, nem pedig tápokkal!

2021. aug. 6. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Nem kell a raktol rettegni ... valamiben meg kell halni igy is ugy is :)
2021. aug. 6. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
§-as: azért rákban halni meg nem éppen kellemes dolog, igen hosszadalmas és fájdalmas! Sok más módon meg lehet halni, ami gyorsabb és nem szenvedsz annyit...
2021. aug. 6. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Továbbra sem egészséges, a feldolgozott húsipari termékek főleg nem.
2021. aug. 7. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
92%

A vörös húsokról megoszlanak a vélemények, havi 1-2 alkalommal fogyasztva nem lesz belőle nagy gond, valószínűleg és az IARC pozenciálisan karcinogén kategóriájába esnek.


Viszont a feldolgozott húsokról egyértelműen kimutatták, higy károsak, 1A karcinogén csoportba tartoznak. Mielőtt még csökkentenéd a vöröshúst, először a szalámikat hadd el!

2021. aug. 10. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!