Lakto-vegetáriánusok megeszik a kenyeret, sütit, tésztát, amiben van tojás?
Figyelt kérdés
Vagy tojás nélkül is el lehet ezeket készíteni? Mert egy jó habos krémes sütit nem lehet tojás nélkül csinálni. Pl. Francia krémes.2010. aug. 28. 20:23
1/7 anonim válasza:
ha a hab növényi tejszínből készül akkor pedig el lehet.;)
2/7 A kérdező kommentje:
És a tészták meg a kenyér? Azokból is ki lehet hagyni a tojást?
2010. aug. 29. 10:22
3/7 anonim válasza:
Elviekben az ilyen extrudált kenyerekben nincs. Legalábbis én úgy tudom...
4/7 anonim válasza:
A KENYÉRBEN NINCS TOJÁS. Soha, sehol, semmikor. Nem volt, és nem is lesz. Liszt van benne, víz, só meg élesztő, esetleg dió és magvak. Nem kell bele tojás. Olvasd el a hozzávalókat a cetlin. -.-
Minden további nélkül lehet fagyit, tortát, sütit stb. csinálni.
fagyi:
torta:
sütik, egyebek:
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem szükséges a tojás. És a leves tésztákból is ki lehet hagyni? A minap egy olyat láttam amit 8 tojásból csináltak.
2010. aug. 29. 20:34
6/7 anonim válasza:
ha durumlisztből készül a tészta, akkor nem kell bele (a boltiban sincs) tojás. egyébként szinte minden kajában lehet helyettesíteni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!