A mesterséges eu által szabályozott állattartás nem jobb az állatoknak, mint a természetes körülmények?
Nézzünk egy példát... pl. sertés tartás, hivatalosan már jó életük van, amit vegán propaganda filmeken mutatnak az nem jellemző, azok szélsőséges filmek...
Viszont a természet szerintem sokkal kegyetlenebb mint az állattartás.. egy vaddisznó nem kap mindig kaját, időjárási kellemetlenséggel sokkal inkább szembe kell nézniük és nem kábítással gyorsan halnak meg hanem szenvedve lassan öli meg a farkas csorda őket..
A Vegán emberek azt hiszik hogy az állatoknak szabadon fenékig tejfel az élet?
Húsevés, állattenyésztés inkább jobb sorsot biztosít az állatoknak mint a természet?
Te szivesebben élnél úgy, hogy annyi kaját kapsz, amennyit akarsz, de csak ott élhetsz, ahol én - vagy valaki más, aki "tart" téged - akarom, például egy lakásban esetleg egy kertes házban, szex nincs, hobbi, szórakozás, TV nincs, de 30 évesen megölnek, mert kaját készítenek belöled, vagy élsz úgy, ahogy most, akkor és oda mégy, ahogy neked tetszik, a szabadidödet úgy töltöd el, ahogy akarod (nem vagy bezárva minden szórakozási lehetöség nélkül), viszont addig élsz, amíg meg nem halsz???
Ha az elsöt választod, akkor szerintem pszichiátriai eset vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!