Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Azoknak a gyümölcsfáknak a...

Azoknak a gyümölcsfáknak a termése (pl. kajszi, szilva), amik nem szél, hanem rovarok útján porzódnak be - 90%-ban a házi méhek által -, azok szerinted vegánnak számítanak-e, és miért?

Figyelt kérdés
Kérlek, ha válaszolsz, írd oda, hogy vegán, vegetáriánus, vagy vegyes étrendet követsz!

2021. júl. 4. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
És honnan tudod, hogy annak a szilvának a fáját, amit esetleg megennél kizsákmányolt méh vagy vadméh porozta be? Vagy esetleg más rovar, pl lepke? Másrészt a méhektől nem az összes mézet veszik el, mert akkor éhen halnának. De tudod mit? Te csak ne egyél szilvát meg őszi barackot, ha ez túl bonyolult neked.
2021. júl. 4. 19:30
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Sikerült kinevelni egy generációt, amelyikből hiányzik a túléléshez szükséges életösztön/intelligencia.
2021. júl. 4. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vagyok vegán, mert vendégségben elfogadom a tejterméket, és a tojást ha arról van szó, miattam ne kelljen a nagymamámnak vegánul panírozni, egyébként itthon növényi étrenden vagyok. Illetve ha elmegyek otthonról és éhes vagyok, és nincs vegán opció, akkor a vegetáriánusat választom. Szóval nem vagyok vegán, de minden tiszteletem a vegánoké, én sem vásárolok piros ételszínezékes élelmiszert a bíbortetvek jogai miatt, illetve figyelem az E-számokat ha valami feldolgoztt ételt veszek, nehogy legyen benne állati eredetű, de azt biztosan soha nem fogom nézni, hogy milyen méh porozta be a növényi kajámat...
2021. júl. 4. 21:20
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
És az a zöldség amit megtrágyáztak, vegán?
2021. júl. 6. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
14-es: igen!
2021. júl. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!