Azoknak a gyümölcsfáknak a termése (pl. kajszi, szilva), amik nem szél, hanem rovarok útján porzódnak be - 90%-ban a házi méhek által -, azok szerinted vegánnak számítanak-e, és miért?
Figyelt kérdés
Kérlek, ha válaszolsz, írd oda, hogy vegán, vegetáriánus, vagy vegyes étrendet követsz!2021. júl. 4. 14:49
11/15 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy annak a szilvának a fáját, amit esetleg megennél kizsákmányolt méh vagy vadméh porozta be? Vagy esetleg más rovar, pl lepke? Másrészt a méhektől nem az összes mézet veszik el, mert akkor éhen halnának. De tudod mit? Te csak ne egyél szilvát meg őszi barackot, ha ez túl bonyolult neked.
12/15 anonim válasza:
Sikerült kinevelni egy generációt, amelyikből hiányzik a túléléshez szükséges életösztön/intelligencia.
13/15 anonim válasza:
Én nem vagyok vegán, mert vendégségben elfogadom a tejterméket, és a tojást ha arról van szó, miattam ne kelljen a nagymamámnak vegánul panírozni, egyébként itthon növényi étrenden vagyok. Illetve ha elmegyek otthonról és éhes vagyok, és nincs vegán opció, akkor a vegetáriánusat választom. Szóval nem vagyok vegán, de minden tiszteletem a vegánoké, én sem vásárolok piros ételszínezékes élelmiszert a bíbortetvek jogai miatt, illetve figyelem az E-számokat ha valami feldolgoztt ételt veszek, nehogy legyen benne állati eredetű, de azt biztosan soha nem fogom nézni, hogy milyen méh porozta be a növényi kajámat...
14/15 anonim válasza:
És az a zöldség amit megtrágyáztak, vegán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!