Vegetáriánusok! Csak én érzem úgy hogy már soha többé bem tudnék húst enni? Meg ti emlékeztek hogy milyen a húsnak az íze?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 09:39
21/24 anonim válasza:
én peszkovegetáriánus vagyok már 7 éve, de elsősorban növényi alapú élelmiszert fogyasztok, halat ritkán. másfajta húst nem bírnék enni, egyszerűen abszurd lenne. az ízére természetesen emlékszem, gyerekként sok húst ettem mert nagyon kívántam, és nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni, hogy megint egyek húst.
22/24 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, pl. elegendő fehérjét hogyan visz a szervezetébe aki nem hajlandó húst enni? Zsákszám tömi a szóját? Az aztán marha egészséges!
23/24 anonim válasza:
Vegánként nekem a fehérjét bevinni a legkönnyebb. Hüvelyesekből, gabonákból, olajos magvakból simán be lehet vinni, mert ezekben sok a fehérje, de fehérje mindenben van, a zöldségben, gyümölcsökben is, pl a spenótban is sok van. Tehát ez elég erős tévhit, hogy csak szójával lehet bevinni elég fehérjét, sokan egyáltalán nem eszünk ilyen termékeket hogy szejtán, szója granulátum, tofu, borsófehérje, nincs szükség ilyenekre.
24/24 anonim válasza:
igen, régi szemlélet és tévhit már a szója, nagyon változatos is tud lenni egy növényi étrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!