A vegetáriánusoknak ket étrendet elég nehéz betartani,nem?:) Tehát zsírban gazdag ételek pl. vegán oldalon hogy oldhatóak meg?
Figyelt kérdés
Minden véleményt,felhasználási praktikákat köszönök előre is!:)2021. ápr. 29. 15:58
2/17 anonim válasza:
Írd le érthetően, mire vagy kiváncsi.
Először is nem mindegy, hogy vegetáriánus vagy vegán - a kettő nem ugyanaz!
Másrészt a zsírban gazdag ételek eleve nem egészségesek, de a növényi olajokkal minden nehézség nélkül megoldható lenne.
3/17 anonim válasza:
Étrend tekintetében ritkán van szükség kimondottan állati eredetű zsiradékra, növényi olajjal minden további nélkül pótolható.
Egyébként mihez (spec diéta, probléma, étkezési zavar, stb) kell zsiradékban gazdag étrend?
4/17 anonim válasza:
Novenyi zsirok vannak szepszammal
5/17 anonim válasza:
Miért kellene növényi (vagy bármilyen) étrenden zsírban gazdag étrend. 10 %-os napu zsírbevitel már teljesen jó. Amúgy meg nézd meg az olajos magvakat, elég sok bennük a zsír. Ha esetleg affelől kételkedsz, hogy a vegánok visznek-e be elég zsírt. A vegetáriánus meg ugye megeszi a sajtot, tojást, azokban is van bőven zsír.
6/17 anonim válasza:
Milyen két étrend? És miért kéne sok zsír?
7/17 anonim válasza:
A vegetáriánus és a vegán két teljesen különböző dolog.
A vegetáriánusoknak SEMMILYEN étrendet nem kell betartaniuk, egyedül állatot nem ehetnek.
Sok zsírra meg SENKINEK nincs szüksége.
8/17 anonim válasza:
A ketogén diétára kiváncsi vegán étrend alatt, hogy hogyan oldható meg. Csak lerövidítette "ket"-re, gondolom hogy kiférjen a kérdés? Passzolom amúgy, nem tudom, nem is érdekelt soha a ketogén diéta, de angol nyelvű receptek között sok vegán keto recept előbukkant Pinteresten. Esetleg keress rá ott, ha komolyabban érdekel. Sajnos segíteni nem tudok, én szénhidrát párti vagyok.
9/17 anonim válasza:
Baszdki 8-as, valószínűleg ez a megfejtés. Amúgy sok avokádó, olajos mag, alacsonyabb ch tartalmú zöldségekkel működhet a vegán ketó. Bár én a high carb növényit preferálom.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket,igen a ketóra gondoltam,csak hiba csúszott a rendszerbe!:)
2021. ápr. 30. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!