Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegetáriánusoknak ket...

A vegetáriánusoknak ket étrendet elég nehéz betartani,nem?:) Tehát zsírban gazdag ételek pl. vegán oldalon hogy oldhatóak meg?

Figyelt kérdés
Minden véleményt,felhasználási praktikákat köszönök előre is!:)

2021. ápr. 29. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor inkább vegán ketogen étrend. Nem jó a sok tejtermék.
2021. ápr. 30. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Will Cole-nak van egy jó könyve, Ketotarian a cìme, a neten megtalálod. Jó receptek vannak benne és elmagyarázza ennek az egésznek a lényegét. Esetleg ha nem gond a tojást visszahozhatnád az étrendedbe, mert az ilyenkor sokat segìt, és egészségesebb is mint folyton tofut meg szejtánt tolni.

Én csináltam egy hónapig, igazából nagyon jó volt, és a mostani étrenden is ekörül forog (gluténmentesen kezdtem el étkezni utána, szóval az édesburgonyát és barna rizst visszahoztam, gabonákat nem nagyon), időszakos böjttel kombinálva.

Ha valami tapasztalatra lenne szükséged vagy receptekre akkor kérdezz. 😉

2021. máj. 1. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a neten lehet találni vegetáriánus ketó meal plan-eket, és nagyon klasszak, pl. padlizsános vagy tojásos lasagne egy alapfogás volt nekem.
2021. máj. 1. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Aki vegánként a tofuig és a szejtánig jut el, az annyira nincs benne a témában. Egy tájékozott vegánnak ezek maximum kiegészítő termékek alkalmanlént. Ezeket tényleg nem jó sokat enni, bár a tojásnál így is sokkal jobbak.

2021. máj. 1. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam a vegánságot, nekem a tojás hiányzott. A szójatermékek és műhúsok nem jöttek be. Úgyhogy ha emiatt nem számìtok vegánnak, na hopp! Akkor nem vagyok az. Egyébként a vegán/vegatriánus ketómat ezzel ìgy elég jól sikerült abszolválnom, szóval nem hiszem, hogy ez olyan szörnyű lenne.
2021. máj. 1. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Értelek, csak azt mondom, hogy ha szójatermékeket és műhúsokat ettél, akkor nem csináltad túl jól a vegánságot, emiatt ne ítéld el a növényi étrendet. :)
2021. máj. 2. 10:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A "vegánság", azaz növényi étrend nem egyenlő műhúsokkal, és szójatermékekkel! A növényi étrend alapja a teljes értékű gabonák, álgabonák, hüvelyesek, zöldségek és gyümölcsök, olajos magvak és csonthélyasok, , minden más csak kiegészítés.
2021. máj. 2. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!