Mely növényeket lenne érdemes csíráztatnom csíraként fogyasztásra?
Én is épp most rendeltem neten, de az Aldiban is láttam már csíráztatható magokat.
Gondolom tudod, de ha mégsem, csak bio, a csíráját fogyasztható magot használhatsz. A sima, vetőmagboltban kapható magok kezelve vannak egészségre ártalmas anyagokkal.
Amit vettem: retek, vöröshagyma, brokkoli.
Kezdőként érdemes a könnyebben csírázó fajtákért nyúlni. Ilyen a búza, a mungóbab, retek, ha jól emlékszem nekem nem volt gondom a mustár, brokkoli, görögszéna magokkal sem. Próbáltam chia maggal is, az nem sikerült.
Van biobolt a városodban? Mert a mungóbab, búza, azokat szinte bármelyikben kapni. De netről rendelve bármelyikhez hozzájutsz. Az nagyon fontos, hogy csakis BIO minősített magokat szabad csíráztatva fogyasztani.
Egyébként bármelyik is lesz a kedvenc, érdemes rendszeresen fogyasztani, a csíra tényleg egy csoda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!