Itt nem számít, kinek mi a véleménye, csak a tények számítanak.
Arról lehet vitatkozni, egészséges-e hús nélkül élni, arról nem, lehet-e, mert már régóta bizonyított orvostudományi tény, hogy, igen.
Tehát hiába mondja pl. egy ilyen 7-es válaszoló, hogy, SZERINTE kell, meg neki ne mondja senki, hogy pótolni lehet a, húst, ha egyszer nincs igaza :D Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, lapos a Föld, mert én annak látom, nekem senki ne mondja, hogy gömbölyű.
Max. magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt, főleg ha valaki rákérdez, mire alapozom az állításom, és be kell ismernem, nem néztem utána alaposabban a témának, csak így gondolom, mert. Célzok ezzel megint a hetekre.

10-es ez nem azért van mert a magyarok nem tudják mi a jó. ha nem a silány élelmiszerek miatt .
Minden agyon műtrágyázva, és permetezve plusz még ide jön a németh nem élelmiszer is .

Hagyjuk már, 12-es...A, 10-esnek igaza van, itt Magyarországon is úgy zabálnak az emberek össze-vissza mindent, mint a disznók.
De menj csak el Németországban, a németek dettó ugyanezt csinálják, 50 éves korukra lerobbant, kövér disznók, csak náluk sok a bevándorló meg jobb az eü, ez a két dolog felhúzza a statisztikájukat. De ettől még igénytelen, elhízott nép, mint a magyarok, pedig ott állítólag aztán nagyon jó minöségű az élelmiszer.
Ja, csak mire megy vele, ha mégis a szemetet eszi..?

16-os, régen az emberek a földeken dolgoztak vetésidőben napi 10 órákat, a sivatagban építették a piramisokat 40 fokban, kovácsoltak, vitték a nehéz liszteszsákokat és egész nap dögönyözték a ruhát puszta kézzel, mikor mosni kellett. És ezek az emberek bizony káposztát, barna kenyeret meg ilyeneket ettek, nem húst, az maximum néhanapján jutott az asztalukra.
Azt már el sem árulja, hogy az energiát a szénhidrátból nyeri a szervezet, nem a fehérjéből, ahogy te most állítani próbálod...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!