De az átlag embernek hús mellet sincs ideje az ideális étkezéshez, egy vegának meg méginkább nehezen kivitelezhető.
2021. febr. 1. 00:04
2/20 anonim válasza:
Nem vagyok vega de miert lenne egeszsegtelen? Minden diéta, fogyokura es egyeb etellel kapcsolatos iltolerancia miatti etkezes valtoztatas egészséges. Az egyetlen ami nem egészséges az a feldolgozott/gyors kajak fogyasztasa, meg a zsirosak nagymennyisegben, meg hasonlok.
2021. febr. 1. 00:05
3/20 anonim válasza:
A vegánok általában sápadtbőrű ferde hátú girnyó betegesen kinéző emberek.
Kétlem hogy ez lenne az egészség.
2021. febr. 1. 00:07
4/20 anonim válasza:
Igazából én nem vagyok olyan tapasztalt az ilyen témákban, de szerintem ha az adott ember gondoskodik arról, hogy megkapja a szükséges vitaminokat, tápanyagot, stb., akkor tök mindegy, hogy eszik-e húst vagy nem. Meg érted, ha valaki túl sok húst eszik, az se egészséges. Szóval attól még, hogy egy adott ember eszik húst, az nem jelenti azt, hogy ő egészségesen étkezik. Ahogy ha valaki nem eszik húst, az sem egyenlő rögtön avval, hogy az az ember egészséges vagy egészségtelen.
2021. febr. 1. 00:08
5/20 anonim válasza:
Vegán vagyok. Szerintem lehet egészségesen csinálni, figyelni az arányokra, tápanyagokra, és lehet úgy, ahogy én teszem, szemetet eszek, és nem figyelek különösebben az egészségemre.
2021. febr. 1. 01:16
6/20 anonim válasza:
7 évig voltam szigorúan vegán. Világ életemben undorodtam a hústól és minden állati eredetű ételtől. Gyerekkoromban is csak belém erőltették, gyakran ki is hánytam. A párom nem vegán és rászoktatott a húsra nagy nehezen 3 éve kb.. Nagyon-nagyon megérte. Borzasztóan rossz közérzetem volt vegánként, állandóan betegeskedtem, viszkedtem, gyenge voltam és egész nap zabáltam. Hidd el, nem egészséges. 26F
2021. febr. 1. 02:03
7/20 anonim válasza:
Most tuti le leszek pontozva..
Nem vagyok se vega és nem is szenvedek ilyen hülyeségekben, még azokat sem bírom elviselni akik ilyen idiótaságokkal foglalkoznak (jaj én ezt ne eszem jaj én azt nem eszem) egyszerűen a hideg ráz az ilyen emberektől .. a szervezetnek szüksége van a húsra ne mondja nekem senki, hogy bármivel is pótolható lenne .. persze imádom a zöldséget-gyümölcsöt, de ha nem lenne hús vagy szalonna vagy stb nem is tudnék működni .. úgyhogy kérdésedre a válasz az én véleményem szerint totál egészségtelen ez a dolog
2021. febr. 1. 03:08
8/20 anonim válasza:
Körültekuntően alkalmazva abszolút egészséges.
2021. febr. 1. 04:08
9/20 anonim válasza:
Vegák a legvadabbak, mert életük azt teszi ki hogy azon gondolkoznak miért ne egyenek húst .
2021. febr. 1. 06:20
10/20 molnarmarcell21 válasza:
Azért szeretem az ilyen kérdéseket, mert mindig kiderül, hogy minden válaszoló táplálkozási szakember, közben meg itthon az egyik vezető halálok a rossz táplálkozás, a világon az egyik legelhízottabb ország vagyunk :D
Ebből következően a vegák általában jobban odafigyelnek a táplálkozásra, ezért jellemzően egészségesebbek az átlagembernél. Elméletileg valóban van egy minimális hátránya, ha nem fogyasztasz bizonyos állati eredetű tápanyagokat, mert ezeket nehezebb pótolni növényi eredetűből, de ahogy fentebb írtam, a gyakorlat azt mutatja, hogy a vegák egészségesebbek és nem abba hal bele a magyarok többsége, hogy nem eszik elég kóbászt, hanem épp az ellenkezőjébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!