Vega pasik léteznek:D? Mert én vega vagyok de egy vega pasival sem találkoztam még!
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 13:15
1/13 anonim válasza:
Jó kérdés! Én nem ismerek egyet sem :)
2/13 anonim válasza:
legjobb haverom az azon kívül senkit sem ismerek
3/13 anonim válasza:
én vega vagyok és pasi is :) szóval igen, léteznek :)
4/13 anonim válasza:
Persze hogy leteznek, pont tegnap talalkoztam 3-al.
5/13 anonim válasza:
Barátnőm keresztapukája:) Mondjuk a felesége is, meg a kislányuk is ezért, meg természetgyógyászattal is foglalkoznak, aranyos kis család:) Hátha összejön ez neked is:)
6/13 anonim válasza:
Nekem volt egy munkatársam, habár pasi sorba nem lehetett sorolni mert kb 40 kiló volt. Semmi álati eredetöt nem evett, se tejterméket, se tojást, semmit. Iszonyta beesett arc és fehér mint a fal.
Ismerek sok vegát de ök mind egészségesen néztek ki, habár álltalában tejterméket vagy még tojást is ettek.
7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!és hány évesek azok az ismeröseitek?
2010. aug. 10. 14:49
8/13 anonim válasza:
Én vagy 10et ismerek. van közöttük huszonéves meg ötvenes is.
9/13 A kérdező kommentje:
jó neked én nem ismerek egyet sem:D
2010. aug. 11. 07:57
10/13 anonim válasza:
ismerek egy vega srácot,de ő tiszta tápos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!