Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Elsősorban olyan vegetáriánuso...

Elsősorban olyan vegetáriánusoktól kérdezném, akik azért nem esznek húst, mert ez az állatnak szenvedéssel jár, vagy pedig vallási okból, mert gyilkosság: a tenyésztett húst megennéd?

Figyelt kérdés

Kiváló minőségű, első osztályú, garantáltan egészséges és jó ízű húsról van szó.

Tegyük fel, hogy még az ára is elérhető és a kinézete is elfogadható.

Garantáltan semmiféle szenvedést nem okoz semelyik állatnak.

Te megennéd?

Miért?

2020. nov. 4. 23:46
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Mert hamarabb állnék át rovarevésre mintsem azt a tenyésztett fehérje pacát magamba toljam.
2020. nov. 6. 09:03
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
27 ,ez nem komolytalan kérdés, már fel van találva évek óta. Attól, hogy te nem érted a témafelvetést és nem hallottál róla, nem kell lefitymállni.
2020. nov. 6. 09:43
 33/53 anonim ***** válasza:
34%
Annyira komoly kérdés hogy hiába kértem a kérdezõt, az egyik válaszoló tudott csak egy Dicapriós cikket linkelni.
2020. nov. 6. 09:47
 34/53 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem nézel utána a google-ban akkor, ahelyett hogy semmitmondó kötekedéseket irnál ide ? Ez egy létező dolog, és nem is bohóckodásból ölnek bele dollármilliárdokat a fejlesztésébe. Ha te nem érted, a te bajod.
2020. nov. 6. 09:55
 35/53 A kérdező kommentje:

Megpróbálom összefoglalni:

idáig a célcsoportból 3 ember válaszolt, és egyik se enné meg.

Indoklás nincs, vagyis ösztönösen félnek, vagy irtóznak tőle.

Nem túl biztató kilátások.

Mondjuk én úgy gondolom, hogy a 3-ból legalább 1 idővel megszokná.

Viszont akkor innen kezdve nem lehet azt mondani, hogy erkölcsi vagy vallási okokból nem eszik húst.

Tehát nem lehet másra sem kényszeríteni!

Természetesen ez a hús kóser, amennyiben úgy készítik.

2020. nov. 7. 02:05
 36/53 anonim ***** válasza:
Nem hallottak még róla,ksérleti stádiumban van,kevés az információjuk , ezért nem vágják rá niylván ,hogy persze, megvennék és ezért a válaszok egyáltalán nem reprezentatívak. A kóser jelzőt ne használd, az annyira mást jelent és további zavart okoz a megértésben.
2020. nov. 7. 02:45
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Én nem. Mármint szerintem megkóstolnám egyszer, de nem vezetném be rendszeres jelleggel az étrendembe.

Miért? Mert bár a kezdeti motivációm az etikai ok volt, azóta olyan jól kialakult így az életem és a főzési rutinom, hogy abszolút nem hiányzik a hús, nekem kényelmesebb, kellemesebb, egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb nélküle a főzés. :)

Ettől eltekintve nagyon támogatom, tök jó lenne ha sikerülne megoldani hogy a "klónhús" olcsón nagy mennyiségben előállítható legyen, és íz-állag terén is jó legyen. Nagyon jó választásnak tartom, ha pl. valakinek hiányzik a hús. Ha lenne kutyám, macskám akkor simán etetném ilyennel, mert nekik KELL a hús, de így mégis megkerülhető lenne az állatok levágása.

Szóval szerintem szuper dolog, én az egyéni kényelmem miatt nem lennék nagy fogyasztó. :)

2020. nov. 9. 14:31
 38/53 anonim ***** válasza:
68%

Én továbbra sem enném meg, mert minden, ami laborban készül, az már eleve nem természetes és így nem is lehet egészséges.

Inkább nem eszek húst és problem solved.

2020. nov. 12. 21:09
 39/53 A kérdező kommentje:

"mert minden, ami laborban készül, az már eleve nem természetes"

Tehát akkor egy laborban tenyésztett közönséges csirkét sem ennél meg?

Azért ez butaság.

Mint mondtam: ez természetes. Attól még, hogy tenyésztett, nem nyúlnak bele.

Amit a farmon nevelnének, az is ugyanolyan lenne, ha a farmon lenne sejttenyészet. De maguk a sejtek ugyanolyanok, mint az állatban.

2020. nov. 12. 21:54
 40/53 anonim ***** válasza:

"Tehát akkor egy laborban tenyésztett közönséges csirkét sem ennél meg?

Azért ez butaság."

Nem, nem enném meg!!

És miért lenne butaság az, ami a te véleményeddel ellentétes ?

Én nem enném meg, de ha neked ehhez a laborcsirkéhez van gusztusod, akkor jó étvágyat hozzá!

2020. nov. 12. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!