Akik a vega posztoknál "A növények is éreznek" érvvel érvelnek, azok vajon komolyan gondolják ? Elfelejtették , amit biológia órán tanítittak nekik ?
Felsorolnád a gerinctelen állatokat, amiket nagy mennyiségben, napi szinten fogyaszt az emberiség jelentős hányada?
Páran megeszik a csigát, kagylót néha. De a világ húsfogyasztása azért nem főleg ebből áll, és akkor finoman fogalmaztam.
51-es vagyok
Látom te se értesz velem egyet, 80%. Esetleg te tudnál ide egy listát írni az említett gerinctelen állatokról? Furdal a kíváncsiság. :)
Ja, és hogy miért eszem húst: mert finom. És ez megér annyit nekem, hogy ha kell, saját kezűleg vágjak le és dolgozzak fel egy állatot.
De nem kell, megteszik helyettem azok, akiknek ez a munkájuk. Persze ha lehet, szenvedjenek minél kevesebbet.
Jöhet a lepontozás, vérvegák:DDD
55 ilyesmik, mint tücskök és bogarak?
Kínában valóban milliók eszik, de csak azért, mert rengetegen vannak.Ők egymást is megennék, ha arról van szó. A 100 napos büdös tojásról és madárfészekről nem is beszélve. Nem gondolom, hogy ilyenekre indokolt hivatkozni.
"Meg mondjuk még pár tízmillió embernek a világon. Csigák, kagylók, ilyesmik. "
Igen, mint írtam, tudom hogy vannak akik esznek ilyesmit is, de továbbra is arra vagyok kíváncsi, hogy milyen gerinctelen állatok adják az étrend JELENTŐS részét az emberiség JELENTŐS hányadának.
Az, hogy pár francia ünnepekkor eszik osztrigát, az nem jelentős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!