Akik a vega posztoknál "A növények is éreznek" érvvel érvelnek, azok vajon komolyan gondolják ? Elfelejtették , amit biológia órán tanítittak nekik ?
Utolsó előtti, ennyire nehéz?
Van egy almafa.
A termése, amit megeszel, az alma.
Leszakítasz egy almát róla.
Mi történik a fával?
Van egy disznó.
Fogyasztani akarsz belőle.
Mi lesz?
39. Ühümm
Milyen nem gerinces állat az, amit az ember megeszik??? A csigát nem sokan eszik meg.
Tisztán látszik, hogy egy lelketlen szar vagy, következő életedben remélem megbűnhődsz ezért ,mondjuk állatvédő leszel és naponta végignézed az állatok szenvedését...
Akik a veganizmus ellen kommentelnek a posztban : ti egyébként vonzódtok a szadizmushoz, szerettek-e állat- vagy emberkinzós videókat, hireket látni ?
Mert olyan vehemenciával agitáltok a vegán tábor ellen (én nem vagyok egyébként vegán, bár levérvegáztak), az ember nem érti, ki és milyen ember lehet az, akinek nem bántja a lelkivilágát, ha mondjuk meglát egy vágóhidon kiszenvedtetett agonizáló, haldokló állatot.
Normális ember - a húsevő is - ilyenkor a megoldást kezdi keresni, hogy mit lehetne tenni ezekért a szerencsétlenekért.
36-os: "az ember husevo" na akkor nézzük is csak át:
itt szerinted az ember felépítése a húsevőhöz és a mindenevőhöz hasonlít? ha igen, van egy rossz hírem, irány a diliház. meg tudjuk emészteni a húst meg az állati termékeket is, de mindennek következménye van. lehet hogy fiatalon nem jönnek elő ezeknek az ételeknek a káros mellékhatásai, de ahogy öregszünk úgy gyengül a szervezet immunrendszere és már nem tudja úgy felvenni a harcot ezekkel a káros dolgokkal amik az állati ételekben vannak. 55-60 felett (vagy még előtte is) szép számban elő is jönnek ezek a "jóléti betegségek" mint a rák, cukorbetegség, sziv és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás, szívroham, magas koleszterin, agyvérzés) elhízás és a többi. ezek mind a mai táplálkozás miatt alakulnak ki, ezt magad is megállapíthatod. Ismersz olyat aki 100 éves kora körül egészségesen hal meg álmában? Nem vagy egyedül, én sem.
Erdő, oroszlán meg krokodil.
Tényleg menj vissza az általánosba...
Amúgy, ahogy fentebb már írták, a húsevők egyben, szőröstül-bőröstül falják fel s zsákmányukat.
Ezt melyik ember is teszi? Tudná megtenni?
Nézd meg egy macska fogát, s hasonlítsd össze a tieddel.
A bélrendszere is totál más.
Az ember nem ragadozó. Az oroszlán igen. Neki nincs választása. Nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!