Szójavirslit lehet kapni valamelyik nagyobb áruházláncnál?
Grillkolbász-szerű, fűszeres rudacskát több helyen is találok, de engem a sima natúr virslit helyettesítő termék érdekelne. (Hot dog készítéséhez)
Ha nem szója, hanem bármilyen más növényből készül, az is teljesen jó persze.
Több helyen bioboltokat írtak lelőhelyként, hozzám a legközelebbi biobolt bő fél óra autózás, a többi még messzebb, így ez nem igazán opció, nem autóznék emiatt napi 1 órát.
Valamelyik szupermarket-láncnál nem forgalmaznak ilyesmit? A lidlben pl. tudom hogy van darált műhús és egyebek, ilyen virslijük nincs esetleg?
Auchan, tesco, spar, bármelyik forgalmaz sima natúr szójavirslit?
Ne virsli néven keresd, mert már nem szabad úgy hívni egy ideje...
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
Hát ezt a dm-es verziót már nézegettem, de se a formája, se az ízesítése nem hasonlít a normál virslire.
Az auchanos már közelebb áll ahhoz amit keresek, bár az sincs közelebb mint a biobolt, de legalább több mindent tudok venni, ha már elzarándokolok oda. :D
Köszönöm a tippet!
6.
Nyilván azért mert szeretjük a hotdogot.
("mi" = az élettársam és én, itt most nem az összes vega nevében kívánok nyilatkozni)
8.
Nem eszek húst, párom is inkább kerüli.
Visszatérve az előző kérdéshez, egyáltalán nincs igényünk arra, hogy "hús íze" legyen, én eleve a "hús íz" miatt hagytam el kezdetben a húst. :)
Csak egy semleges ízű, rúd formájú, puha állagú ehető valamit keresek, amit be lehet rakni egy kiflibe, jól megpakolni egyéb feltéttel és jóízűen megenni.
A kérdés pedig adott: hol lehet ilyesmit vásárolni.
Puha állagú?
Ezügyben a párodnál keresd a megoldást...😂😂😂😂😂
A virsli ui pattanós, kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!