Termelőtől szeretnék paradicsomot vásárolni nagyobb mennyiségben. Hogyan tudok rájuk találni?
Szeretnék 150-200 liter paradicsomlevet, lecsót, ketchupot befőzni augusztusban, és szívesen vásárolnék jó minőségű paradicsomot közvetlenül a termelőtől, alkalmanként 40-50 kiló mennyiségben. Győri vagyok, a város akár 50 km körzetében el is mennék érte, ha kedvező áron meg tudnám venni. A kérdés, hogyan találok termelőket? Az interneten úgy tűnik nem nagyon hirdetik magukat, pedig szerintem lenne érdeklődő. És még csak el sem kellene vinniük az árut a piacra/vásárcsarnokba...
Bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok!
Szerintem pedig az lenne a legjobb megoldás, ha piacos napon kimennél a piacra, mivel ott találkozhatsz a termelővel, még azt is láthatod, hogy milyen fajtái vannak.
Ott aztán megbeszélheted, hogy tud-e adott mennyiségeket adni amit elhozhatsz a helyszínről.
Interneten nem nagyon fogsz ajánlatokat kapni.
A -szó nemes értelmében értett- paraszt/termelő nem nagyon netezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!