Vegánok mivel akadályozzátok meg a kálcium, vas, b12, cink hiányt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 12:43
11/33 A kérdező kommentje:
Mert ha pontot kapsz akkor kapsz kekszet? Ne viccelj már. Komolyan ez a fontos? :)
2020. júl. 21. 16:03
12/33 anonim válasza:
Én válaszoltam a kérdésedre. :)
Kérdező, nekem pl addig volt állandóan vashiányom amíg húsevő voltam. :D Nem hiszem hogy ezen múlna...
13/33 A kérdező kommentje:
Akkor jó lenne tudni min múlik mert nagyon unom már. :(
15.legyél szíves válogasd meg a szavaid senki nem beszélt veled ilyen stílusban. Akiből meg ekkora indulatokat vált ki, hogy a válasza másoknak nem tetszett ne ide írjanak hanem keressenek maguknak pszichologust, ez nem normális dolog!
A kérdésemre várok csak válaszokat a like vafászok menjenk a facebookra pózolgatni. Köszi.
2020. júl. 22. 09:14
14/33 anonim válasza:
Ahogy kezelték és amit csináltok bőven igazolja a stílust amit érdemeltek ezért.
15/33 anonim válasza:
Indokolatlan gyűlöletet szórtok. Feltettem egg kérdést és le kellett 0ázni. Ez egyszerű bunkó viselkedés.
Ez ellen egy szavad nincs? Ugye? Miért is lenne? Ez te is támogatod?
16/33 A kérdező kommentje:
15 párszor már szóltam, hogy csak a kérdésre várok válaszokat. A frusztációddal és elmebajoddal menj a mentális rovatba itt senkit nem érdekel a nyomorod. Rohadt szanalmas életed lehet ha az a legnagyobb bajod le pontoztak e vagy sem. Gondold már végig? Múlik rajta valami te szerencsétlen? Egyébként sem tudom mit vársz mert értelmes választ nem adtál csak szét trollkodtad a kérdésem. Köszi!!!
2020. júl. 23. 08:56
17/33 A kérdező kommentje:
A 14. Egyetértek.
2020. júl. 23. 08:57
19/33 A kérdező kommentje:
Köszi ennek a válasznak sok értelme volt. Ha viccnek szántad akkor humorral ne nagyon próbálkozz a jövőben mert igen gyatra volt.
2020. júl. 28. 09:08
20/33 anonim válasza:
Tóth Gábor "biogabi" tud segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!