Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Személyiségileg miben különböz...

Személyiségileg miben különböznek a vegánok és a vegetáriánusok?

Figyelt kérdés

2020. jún. 30. 15:49
1 2
 11/12 Vegansophie ***** válasza:
50%

Szóval nem biztos hogy többen vegetáriánusok vallási vagy egészségi okokból

mint a vegánok de észrevettem hogy a vegánok tényleg többet mondják de nem

magukat akarják fényezni csak elmondani hogy miért azok hiszen nekik ez

életfilozófia és nem feltétlen hülyeség ,csak okosan kell csinálni de általában vagy félreértik és hallani se akarnak róla mert az emberek hajlamosak ezen felkapni a vizet, mivel az eddigi ismereteiket felülírhatja de valamikor tényleg a vegánok akarnak vele dicsekedni

2020. júl. 4. 04:02
 12/12 Vegansophie ***** válasza:
50%

Bocsi a sok üzenetért, annyit hozzá írok hogy mi nem akarunk másokat rossz színben feltüntetni csak bizonyos eddig ismert információkat felülírhat az

amit a vegánok gondolnak és emiatt sokan érzékelik úgy hogy hülyeség vagy hogy beszólás. Arról

hallottam hogy vannak erőszakos vegánok is de még nem igazán találkoztam velük. Én úgy vagyok vele hogy van lehetőségünk hogy

2020. júl. 4. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!