Siófokon és más balatoni városokban van vegán étterem vagy büfé?
Figyelt kérdés
Vagy legalább olyan hely ahol létezik vegán ételkínálat..
Pl vegán pizza stb stb?
2020. jún. 29. 13:02
2/4 anonim válasza:
Balatonalmádiban van a Veganeeta étterem :) Siófokon ha a Tescoban van Don Pepe, ott vannak vegán opciók. A pizzáknál érdeklődd meg tesznek-e tejet/tojást a tésztába, ha nem, kérhetsz vega pizzát sajt nélkül. A lángossal ugyanaz a helyzet, csak ott ugye üresen kapod ha rendben van a tésztája. Én vinnék magammal vegán tejfölt meg sajtot (Aldiban is lehet kapni), azzal fel tudod dobni. Érdemes vegán Facebook csoportokban és a happycow.com-on körülnézni, hátha találsz még jó helyeket ahol ehetsz.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én személy nem tudok vegán étteremről Siófokon, de elég sok helyen tej és tojás nélkül készítik a pizza tésztát, és sok helyen van rizs/mandula tej a kávézáshoz. Budapesten sok ilyen helyről hallottam, de itt nincs rá akkora kereslet :(
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Hasznosak voltak.
Nos ami kêsik nem.múlik biztosan lesz előbb utóbb :)
Nyissunk egyet :)
Amigy próbálok kevesebb zsírt is enni orientálódni a 80 10 10 arányaihoz és a nyers gyümölcs étrendhez :)
2020. jún. 30. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!