Már kB 1 éve foglalkoztat a gondolat, hogy áttérjek a vegetáriánus étrendre (később a vegánra), de egyszerűen nem bírom egy hónapnál tovább. Pedig figyelek a tápanyag bevitelre. Leginkább környezet és állatvédelmi okokból szeretnék az lenni, persze az egészség sem elhanyaholható. Az eszemmel tudom, hogy ez nem jó, mégsem undorodom meg tőle, hiába nézek vágóhídi videókat, tudom rossz ember vagyok, de nem igazán érintenek meg. A leghosszabb idő hús nélkül kB 1 hónap.
Én csokit meg chipset speciel mindig tudnék enni. Főtt brokkolit meg, hát, azt meg kellett tanulnom szeretni.
Az agyad a szénhidrátdusat és a zsírosat kívánja alapvetően.
2020. máj. 3. 14:12
12/26 anonim válasza:
Nem értettem meg azokat sose akik magukra erőltetnek ilyen hülyeségeket. Ha nem megy magától akkor nyugodtan légy húsevő. Én egy napot se bírnék ki hús nélkül. Ott van a reggelimben szalámi formájában, ott van az ebédben mindenféle formában, illetve ott van a vacsorában akár szalonna akár kolbász formájában. Élni sem tudnék ezek nélkül. Nincs is ezzel semmi probléma.
2020. máj. 3. 16:23
13/26 anonim válasza:
Azok foglalkoznak a vega életmód lehetőségeivel, akik tovább látnak az orruknal. Nem mindenki, de ez egy feltétele a dolognak. Ez nem sértés akar lenni, egyszerűen tény, hogy alább kell adni az igényekből - minden téren. Az állatok jellemző tartasmodja meg egy másik probléma.
2020. máj. 3. 16:40
14/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy magadra akarod erőltetni a dolgot. Ne végletekben gondolkodj. Belefér, ha néha húst is eszel, ettől nem leszel rossz ember.
2020. máj. 3. 16:50
15/26 anonim válasza:
Hallgass a testedre, ezt így nem lehet csinálni. Érzed vagy nem érzed. Én pl rosszul vagyok mindenféle hústól, a látványtól, a szagtól, ha sült, ha nyers, bármi. Évek óta nem is eszem, a közelébe sem tudok menni, hányingerem lesz. Ha viszont te kívánod, az azt jelenti, a tested kér belőle, tehát adj neki.
2020. máj. 3. 20:39
16/26 anonim válasza:
Én nem vagyok vegetáriánus, nem is akarok az lenni. Itthon 1 hónapban kb 2-szer csinálok húsos ételt. Néha eszek szendvicsben felvágottat, ha elmegyünk étterembe, ott is előfordul, hogy húsos ételt rendelek. Ha rendelünk pizzát, azon is megeszem a sonkát. De nagyjából ennyi. Ha nem tudsz teljesen lemondani róla, nem kell. Azzal is teszel valamit, ha csak mértéket tartasz.
2020. máj. 6. 17:32
17/26 anonim válasza:
"Az agyad a szénhidrátdusat és a zsírosat kívánja alapvetően."
Sokkal inkább az ízlelőbimbóid, leírták már ezt egy páran az elmúlt 90 évben, úgy látszik, neked kimaradt...
12, az én szemem mindig elkerekedik, amikor tájékozatlan, tudatlan emberek kijelentik, hogy ezek mekkora hülyeségek :) Az emberiség döntő többsége egyébként a történelem folyamán töredéknyi húst fogyasztott hozzád képest (régen ugye nem jutott a szegényeknek, most sem jut a harmadik világban élőknek), mégis le tudták élni az életüket.
2020. nov. 22. 11:08
20/26 anonim válasza:
A vegaság még elfér, de a vegánság az tényleg ostobaság.
A fehérjére szüksége van az emberi szervezetnek és a növényi fehérjék nem teljes tápértékűek mert nem tartalmaznak minden olyan aminosavat amire az ember szervezetének felépítésére szüksége van ellentétben az állati fehérjékkel amelyek teljes tápértékűek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!