1/15 anonim válasza:
igen, csak elég rágós.
ha zölden (zsengén) teszik savanyúba, akkor is az egész termés fogyasztandó.
2/15 anonim válasza:
... es mint ahogy a kolto megirta, jol uszik a Dunan :)
4/15 anonim válasza:
Persze a disznóknak szokták oda adni.
5/15 anonim válasza:
A görögdinnye héját régen kandírozva ették (cukros vízbe áztatás után aszalták)
6/15 anonim válasza:
Ehető, csak nincs élvezeti értéke, és jól meg kell mosni a héját.
7/15 anonim válasza:
Igazi csemege! A kandírozott dinnyehéj nagyon finom, önmagában kismértékben fogyasztható (nagyon cukros), de sütemények készítéséhez (pl. püspökkenyér) kiváló!
Ha az édes befőttet nem szeretitek akkor készíthetsz belőle télire savanyúságot. Az is igazi csemege. Bátran nézzél szét a neten, rengeteg receptet találsz!
8/15 anonim válasza:
" jól megkell mosni a héját".
Meg a sólymot is megkell mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!