Ez a Spar termék vegetáriánus?
Megnézed az összetevöket és megtudod - ez mindenre érvényes.
Ennek alapján ez vegetáriánus, de nem vegán.
Összetevők
Burgonyapor 52%, Napraforgóolaj, Keményítő (búza, burgonya), Glükózszirup, Természetes aroma, Repceolaj, Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, Fűszerek, Étkezési só, Chipotle paprika 0,1%.
Nem látok benne húst.
1, miért nem vegán? Azt leszámítva, hogy nincs rajta a nemzetközi jelölés.
(Nem trollkodok, tényleg kíváncsi vagyok.)
Az 1-es vagyok, emiatt:
Allergének: Tejet tartalmazhat.
Köszönöm!
Azért kérdeztem, mert van egy csomó étel, amin olyan vannak feltüntetve, amikről fogalmam sincs mi (pl. glükózszirup, frutkóz vagy hogy írják, ilyenek).
Ilyen esetben a legjobb, ha megkeresed az adott összetevöt a neten, mindenröl van pontos leírás.
Amiket most említettél, azok különbözö cukrok, így vegetáriánus étrendben fogyaszthatóak.
A tartalmazhat felirat annyit jelent, hogy olyan üzemben készült, ahol tejet is használnak, előfordulhat keresztszennyeződés, de magában a termékben nem szerepel mint összetevő. Ez csak ilyen jogi dolog, ha egy tejallergiás meghal egy ilyen dolog miatt, nem perelhető az adott üzem, ők szóltak, hogy LEHET benne tej.
Az ilyen dolog vegánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!