11/14 asteck válasza:
Igen ehetnek ugyanúgy, ahogy bármilyen húsfélét, hisz senki nem tiltja nekik.
13/14 anonim válasza:
A fogalomzavarok elkerülése végett, a vegán az aki semilyen állati eredetű dolgot nem fogyaszt, esetleg az életmódjában is kerüli az állatok megölésével készült termékeket pl bőr cipők stb. Na most a vegetáriánusok többsége, fogyaszr tejterméket, tojást, mézet. Azok viszont akik megeszik a halak húsát, nem tartoznak közéjük hiszem az is hús (hiába néhány vallási meggyőződés) Azokat a "vegetáriánusokat" akik fogyasztanak halat,tehát akár kaviárr is Őket peszketáriánusoknak nevezzük.
14/14 A kérdező kommentje:
szalonnát se ehetnek? az végüli nem hús
2021. febr. 22. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!