800 Ft egy hétre?
Nagyon sokat költekeztem ebben a hónapban, szóval ami pénzem még van azt félretettem és szeretnék a maradék aprómból kijönni vasárnapig. Tehát így nyilván nem egy hét, a mai napra még van kajám, szóval olyan 5 napi kaját kellene ebből kihozni. Szalámi/májkrém ezek kilőve, mert vega vagyok. Mit vegyek szerintetek ami laktat és olcsó is?
Koliban vagyok egyébként, itt van nálam száraztészta (spagetti, penne és szarvacska) valamint liszt és olaj, a hűtőben pedig egy chilis mártás ami szerintem inkább rizsre való és egy paprika :D ennyim van. köszi a tippeket :)
OMG!
Diákmunkáról hallottál már? Könyörgöm ne legyél már ennyire beszűkült.
800 Ft nem lesz elég 5 napra, kénytelen leszel a félretettből is költeni ha nem akarsz éhen halni.
Spagettiből csinálhatsz 2 napra tésztát valamilyen mártással, lapcsánka is olcsó és finom, ehhez csak krumpli kell, mivel olajad és liszted van. Sült hagyma is finom 1-2 szelet kenyérrel és laktató.
sárgaborsó főzelék hagymapörkölttel.Vagy ha a tojás belefér nálad tojáspörkölttel, az megvan mindennel együtt 300 forintból és 2 napig van mit enned.
Maradékból vegyél egy olcsóbb üveges szószt és tésztával az is elég két napra.
utolsó napra vennék egy csomag élesztőt és sütnék lángost, fokhagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!