Vegánok és vegák titeket zavar ha a párotok nem az?
Nem zavar és nem próbálom megváltoztatni, nem tartom korrektnek. Eleve vegat, vegant kell választani, ha ez fontos szempont szerinted.
Bár hozzateszem, hogy nem eszik annyi húst a párom, mióta együttélünk. Megszerette azokat, amiket magamnak főzök.
Vega vagyok, párom eszik húst, fel se merül bennem, hogy zavarjon. Egyet kértem tőle, hogy májat ne egyen otthon, mert gyűlölöm a szagát. De ugyanezt kértem a kelkáposztát illetően is, szóval nem a hús a probléma. :D
El is készítem neki a húsos kaját, ha kéri, bár otthon már ő is csak alkalmanként eszik húst, akkor is inkább valami virslit, felvágottat, ilyesmit. Napközben meg azt ebédel, amit jónak lát. Mindenkinek joga van eldönteni, én is utálom, mikor mások piszkálnak azzal, hogy mit miért eszek vagy nem eszek.
Vannak még más dolgok is, amiben nem gondolkozunk ugyanúgy, szerintem ezzel nincs gond.
Ha meg olyan szinten fontos lenne ez nekem, akkor eleve csak vegákkal/vegánokkal ismerkednék, eszemben se lenne bárkit "megváltoztatni". Ha valakit nem bírsz elfogadni, akkor mi a fenét akarnál tőle? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!