Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a párotok játszik?
Szakítottunk barátommal, mert engem zavar, ha játszik. Viszont ő olyanokat mondott,hogy "hetek óta velem van és nem engedem játszani mindig velem kell legyen". Ami nem igaz, mert játszott 3-4 órát tegnap is. Azt mondta, ez nagyon gyerekes és nem vagyunk már rózsaszín felhőbe, hogy folyamat egymás ölébe kell lennünk.
5 hónapos kapcsolatom ment szét,
18/l 20/F
Részben igaza van, de valószínű én egész nap megszeretgetném a barátnőmet, ha lenne.
Vannak dolgok amiken nehéz lenne változtatni, de egy lányért bármikor.
18/f
Azért 20 évesen 3-4 órákat játszani, elég gyerekes dolog. Megértem hogy néha tök jó, egy órát max én is el vagyok vele, de ha van párom akkor valahogy nem izgat a dolog.
Hidd el nem veszítettél vele sokat. Az meg hogy azt mondja hogy eltűnt a rózsaszín köd, az azért mutat valamit, mert ha majd úgy tartja kedve akkor megcsal és erre fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!