Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a párotok játszik?
Szakítottunk barátommal, mert engem zavar, ha játszik. Viszont ő olyanokat mondott,hogy "hetek óta velem van és nem engedem játszani mindig velem kell legyen". Ami nem igaz, mert játszott 3-4 órát tegnap is. Azt mondta, ez nagyon gyerekes és nem vagyunk már rózsaszín felhőbe, hogy folyamat egymás ölébe kell lennünk.
5 hónapos kapcsolatom ment szét,
18/l 20/F
Engem inkább az zavarna, ha a párom a seggembe lenne ragadva mint ahogy látszik te is. Mindenkinek van hobbija. Manapság a játék már egyaltalán nem gyerekes. Barátnőm apukája is leszokott ülni esténként pl. wowozni egy sör mellett.
Az a gyerekes hogy te annyira a párod függője vagy hogy amíg ő a hobbijával foglalkozik addig neked nincs mit csinálnod. Ha a rajzolás lenne a hobbija azzal foglalkozna órákat, ha az edzés akkor azzal foglakozna órákat, ha vagy neki ha nem.
Szerintem maradj a szakításnál és szállj mélyen magadba gondold át az életed hogy mi bajod miért nem érzed magad jól egyedül miért kell neked egy másik ember egész napos osztatlan figyelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!