A vegánokat abszolút nem veszik figyelembe manapság?
#31
De igen, gluténérzékeny volt. :D
Ilyenről meg még nem is hallottam, hogy lisztbe kéne mártogatni a húst. Fűszerezed, és olajon kisütöd.
32-es
Keress egy vendéglátós szakácskönyvet, és rájössz, hogy a natúrszeletet nem fűszerezik, csak sózzák, alaposan megforgatják lisztben, és hirtelen kisütik!
Akkor nem úgy hívják, de akkor is olajon kisütött fűszeres húst evett. :D
(Egyébként mi a fenéért hívnak "natúr" szeletnek egy ilyen lisztes cuccot??)
"(Egyébként mi a fenéért hívnak "natúr" szeletnek egy ilyen lisztes cuccot??)"
Mert hivatalosan ennek nevezték el valamikor.
Amiért a "serpenyös rostélyos" a paprikáskrumpli a vendéglátóiparban, de még van jópár, aminek nem logikus a neve!
Hát ez elég nagy butaság, nálam már a fűszerek miatt is rezegne a léc, hogy "natúr"-nak nevezzem-e.
No mindegy, a tárgytól elég rendesen eltértünk. Lényeg, hogy még egy kajaallergiásnak is csak egy sokkal-sokkal fapadosabb, üresebb opciót tudnak kínálni sok helyen.
Nem még egy olyan embernek, aki sokak szerint csak "jódolgában" nem tud mit kitalálni az étrendjére. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!