A vegetarianusok/miert olyan eroszakosak?
Allandoan toljak a keprmbe facebookon, hogy mrnnyire egeszsegesen ellnek, en meg milyen mocsok vagyok, hogy hust eszem es miattm hallnak meg az allatok?
Miert nem tudtok csendben vegak lenni?
Nekunk nem veganok, miert is kell ezt latnunk?
Te meg nyomorek.
En gyoztem
17 éve vegetáriánus vagyok. Bármit lehet rólam állítani, csak azt nem, hogy erőszakosan mindenkinek a képébe tolom ezt a témát, és címkeként, valami státusszimbólumként lengetem magam előtt.
Soha életemben nem osztottam meg egy ilyen posztot sem, kifejezetten unszimpatikusak nekem az újdonsült, klímahisztériázó ballibesek, rühellem Greta Thunberget, és az egész felhajtást, ami körülötte van, és ezt az összes civilizált vegetáriánus ember nevében mondom.
Igen, egészséges embernek tartom magam, tökéletes a vérképem, - de ez NEM csupán amiatt van, hogy nem fogyasztok húst, hanem ezen kívül számos dologra figyelek még az étkezésemmel kapcsolatban, és azért nézek ki úgy, ahogy.
És az a röhejes, hogy magtalan tojású, normális körülmények között tartott tyúkok “sanyarú” élete miatt is hisztériáznak, de abba nem gondolnak bele, hogy a tofujuk, meg a mindenféle szójából készült húsutánzatuk miatt (amiből én soha nem ettem, mert eleve undorodom mindentől, aminek húshoz hasonló szaga és íze van) félholtra dolgoztatott ázsiai gyerekek halnak meg. Na, ők azok, akiktől tényleg elveszik a gyerekkorukat, - de még az egészséges, emberhez méltó felnőtt élethez való lehetőséget, és akkor még az elkényeztetett kis svéd Grétike vinnyog emiatt a közszereplő szülei szoknyája alá bújva.
Nem tartok rosszabb vagy negatívabb embernek senkit, aki húst fogyaszt, csak ne velem egy légtérben tegye, mert rosszul vagyok a szagától is, undorodom tőle. Nem tudok ellene így tenni, másnál teljesen más ételek, szagok váltják ki ezt.
A "húsevők" miért tolják mások arcába, hogy milyen hambit, steaket, csirkelevest ettek? :(
Miért nem tudtok csendben húsevők lenni?
Nekünk nem húsevők, miért is kell ezt látnunk?
(Amúgy húsevő vagyok, de ez elég idióta kérdés. :D )
A random beszólás után ki is fejtenéd esetleg, hogy miért? :)
Szerinted idiota a kerdesem.
Ha idiota kerdesre valaszolsz, akkor te is idiota vagy.
Ennyi
Nem erőszakosak, csak te belemagyarázod. Még a radikálisabbaknál is ha belemélyedsz a motivációikba, meg fogod érteni a tetteiket. Nem vagyok vegán, de simán értem őket , képes vagyok a fejükkel gondolkodni. Olvastam egy érdekes véleményt egyszer a bűntudatról : a húspártiak ugyebár szeretik hangoztatni, hogy bűntudatot akarnak kelteni bennük (szerintem ez egyébként nem igaz,de ez most mellékes). Nos, bűntudatot akkor lehet kelteni valakiben, ha van bűne is.
A másik az, hogy ha végiggindolod, hány tizezer sonka,csülök,pörkölt,rántotta,Meki reklámot láttál már élete során, azok mellett eltörpül az, amit a vegánoktól láthattál. Az miért nem zavar, hogy nyomatják neked, hogy egyél koleszterinben, zsirban gazdag, érelmeszedesést, köszvényt, vastagbélrákot okozó ételeket hirdetnek ?
Nagyon szemellenzős vagy, nem látod elég függetelnül, elfogolatlanul a két tábor, nekem ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!