Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ti milyen kaját visztek egy...

Fruzsa8 kérdése:

Ti milyen kaját visztek egy kirándulásra vegaként?

Figyelt kérdés

megyünk az osztalytarsaimmal két napra bulizni/kirándulni, de nem tudom milyen kaját vigyek

18/l

2019. dec. 4. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Mindent, amit nem vegaként is vinnél, csak hagyd ki a húst.
2019. dec. 4. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicset, gyümölcsöt.
2019. dec. 4. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezeken belül gondoltam:))
2019. dec. 4. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vinnék 2 vega Polcz kaját főétkezésnek, almát, banánt és narancsot, kenyeret és padlizsánkrémet egy jól zárható dobozban (padlizsánpüré, olaj, hagyma, só), illetve szeletelt sárgarépát és céklát rágcsálni. Az a tapasztalatom, hogy az utóbbira a nem vegák is buknak, meg a padlizsánkrémre is. :)
2019. dec. 4. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Két nap mit jelent? Egyik nap indultok másnap jöttök? Milyen a hely? Van hűtő pl? Nem lesz semmi étkezés? A helyszínen sem, és együtt sem mentek el vacsorázni pl pizzázóba?

Én tuti vinnék 1-2 db elöre csomagolt croissantot, 1-2 sós péksütit (sok fajta van hús nélkül is), vagy szendvicset. Vagy pl én szoktam csinálni vega hotdogot, ami annyiból áll hogy sparban/tescoban kapható elöre csomagolt hotdog kiflibe teszek sajtot, ketchupot, mustárt és salátalevelet. Ezt elöre is megcsinálhatod, de a hozzávalókat is elviheted, ilyen hidegben nem romlik meg.

Plusz vinnék 1 almát, 1 banánt, aszalt gyümölcsöket.

2019. dec. 5. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nasikat (Oreo, Manner, Tibi csoki- kiwi, ananász, mangó, marcipán)

Magvakat (ide tartoznak az ezekből készült vajak is)

Péksütit (Penny/ Aldi kakaós csiga, Aldis vegán croissant, kenyér, zsemle)

Konzerv

Hummusz/ Hamé pástétom/ bármilyen egyéb kence

Nyers zöldségek

2019. dec. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!