Felüdülés volt végre étrendet váltani, amint nem a családommal éltem és nem volt kötelező húst ennem, fellélegeztem.
Midig is gyűlöltem, szóval kiválóan "bírom" nélküle. :)
2019. nov. 19. 09:33
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az olyan válaszokat, ahol kedvesen fordultataok felém. Nagyon jó ötleteket adtatok. Én is vega akarok lenni az állatok miatt. 🦄🦄🦄❤️❤️
2019. nov. 19. 10:35
13/23 anonim válasza:
Remekül, mert utálom a szagát, az ízét és az állagát. Nem eszem húshelyettesítő készítményeket sem (szójavirsli, gabonakolbász és társaik), mert nincs igényem erre a kategóriára.
2019. nov. 19. 18:13
14/23 anonim válasza:
Pedig a van, amelyik finom, utolsó. Én is csak azt szeretem, amelyik egyáltalán nem hasonlít a hús ízére. Asszem tönkölykolbászt ettem, ami nagyon finom volt.
2019. nov. 19. 22:14
15/23 anonim válasza:
Hol lehet amúgy ilyen búzakolbászt szerezni?
Bocsi az offért csak végre látom hogy valakik emlegetik...
Egyszer egy ismerősömtől kaptam kóstolót, isteni finom volt, de sehol nem látok ilyeneket boltban.. :D
2019. nov. 20. 08:05
16/23 anonim válasza:
Bioboltokban, reformboltokban lehet kapni ilyen húshelyettesítőket. Már a nagyobb hiperek, pl. Auchan, Tesco is forgalmazzák, de sokkal kisebb választékban, és a felénk kaphatóak nekem nem olyan finomak, mint az, amit csak bioboltban láttam eddig.
Ha olyan helyen laksz, ahol nem találsz megfelelőt, online bioboltokból is tudsz rendelni, házhozszállítással.
2019. nov. 20. 08:19
17/23 anonim válasza:
Én is mindig utáltam.
Amúgy a dokumentumfilmek megnézése tényleg jó ötlet lehet
2019. nov. 24. 10:22
18/23 anonim válasza:
Finomgyomrú pestieknek talán, de olyannak, aki nevelt már állatot, volt már disznóvágáson, vagy megölt egy kecskét biztos nem fogja elvenni az étvágyát.
2019. nov. 24. 16:41
19/23 anonim válasza:
Falun nőttem fel, voltam csirkevágáson & disznóvágáson is anno, mégis kb traumatizáltak az ipari állattartásról szóló dokufilmek.
¯\_(ツ)_/¯
2019. nov. 25. 16:24
20/23 anonim válasza:
Valóban a falusi állattartás sokkal humánusabb. Ám ha belegondol valaki mégis hogy kerülhet minden nap a boltokba több százezer db csirke, sok száz tonna mindenféle hús, akkor adódik, hogy bizonyára ipari jellegű a termelés, és a feldolgozás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!