Van a baconnek valami vega verziója?
Nem vágyok mindenáron konkrét bacon ízre, de tök jó lenne valami, amiből lehet hasonló brutál sós-füstös ízű kis kockákat varázsolni pl egy spagettire.
Van olyan alapanyag, ami jó erre?
Egyrészt: Hol írtam, hogy legyen bármi vegán?
Másrészt: Miért ne lehetne vegán egy zöldséges spagetti pl?
Hol olvastad, hogy vegán? VEGETÁRIÁNUS!
Kapható füstölt ízü só, illetve folyékony füst, amivel igen intenzív fülsölt ízt tudsz elérni.
Gombát nem túl picire vágva, és lisztve forgatva kevés olajon ropogósra tudod sütni, ami állagban is emlékeztet a ropogós szalonnára, vagy padlizsán kisebb (1 cm-es, mert összeesik) kockákban szintén megsüthetö ropogósra.
ma 11:15-ös: miért ne lehetne a spagetti vegán?????
Ez egy tésztatipus neve, ami durumlisztböl készül kizárólag víz hozzáadásával - azaz vegán.
Ha a spagetti alatt egy ételt értesz, ott jó lenne tisztázni, mire is gondolsz, mert elég sok (hagyományos) spagettirecept létezik.
Én több éve vegán vagyok, és bolognai mártást is lehet vegán módon készíteni, szóval végképp érthetetlen a kérdésed!
"a tészta lehet hogy az , de a spagettit többnyire húsos körettel készítik"
Szerintem igencsak kevés ismereted van, ha ezt így ki mered jelenteni.
Másrészt meg a spagetti továbbra is egy tésztaféle neve, és azt bármivel lehet fogyasztani.
Rengeteg húsmentes, söt vegán recept van, szóval javaslom, tájékozódj kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!