Miért nincs a Mekiben vegetáriánus/vega szendvics?
Ugye a KFC és a Burger King is behozta a vega burgert a nyáron. Az utóbbi majonéz nélkül vegan is.
A KFC ugyan csak vega, de rögtön több opciót kínál. A KFC, akiknek a védjegyük a csirke.
Erre a meki? Semmi, jön az újabb májas burger és semmi hír vega opcióról. Miért nem tudnak haladni a korral és foglalkozni a megnövekedett igényekkel? Más országokban van már, így csak be kéne hozni.
Valaki esetleg tudja a magyarázatot?
Légyszi a trollok kíméljenek. Olvastam már 1000x,hogy aki nem eszik húst ne akarjon hamburgert enni. Meg hogy a meki szemét kaja meg az igaziban since hús haha. Meg hülye vegàk menjenek legelni stb.. Ezeken a kommentekem lépjünk már túl légyszíves.
A glutén mentes hamburgert me hasonlítsuk a vegánhoz.
A gluténérzékenység egy komoly betegség. Az meg, hogy valaki vegán, az csak "hóbort"
Legyünk őszinték: azért mert a társadalom kb. 0.00001%-a követ valami speciális diétát még nem kell azon értetlenkedni hogy az ő igényeikre egy(!) bizonyos étteremlánc nem gondol.
Ha a KFC meg a Burger King behozta a vega burgert akkor menj oda, add őnekik a pénzed. Ennyi. Különben csak szőrszálhasogatásnak tűnik a panaszod.
5# ezt nem vitatom, arra írtam, hogy nem hiszem, hogy a gm burgerre is óriási igény van. Mégis bevezettétek nagyon helyesen, gondolva a kisebbségre is.
A vegaságot lehet hóbortnak nevezni, de ugyanúgy nem fogja tudni megenni a hagyományos burgert, mint egy glutén érzékeny.
Én pl hánytam az összes alkalommal, miután húst ettem az utóbbi években. Nem szándékosan, nem tudja a szervezetem befogadni.
Ezzel a példával tényleg nem a glutén érzékenyek ellen szóltam, van a családban, tudom milyen rossz.
Csak ha gondolnak az egyik kisebbségre, akkor a másikra is kéne.
Sokszor végzek éjszaka a munkában és akkor már csak a meki szokott nyitva lenni. Nagyon jó lenne, ha én is tudnék szendvicset enni ott a barátokkal, kollégákkal olyankor.. Ennyi, nappal nyilván ha gyorskajára vágyom, akkor megyek a bk-ba, kfc-be vagy azokba a hambizókba, ahol van vega opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!