Vegetáriánusok szalonnasütés és grillezés helyett milyen összejövetelen vehetnek részt?
Vega vagyok. A család sokszor süt szalonnát. Engem olyankor mindig bezárnak a lépcső alatti kamrába és csak a házimanókkal beszélgethetek.
Viccet félretéve ugyan miért ne vehetne részt egy vega is grillezésen meg szalonnasütésen? Attól még nem kell azt enni, hogy ott vagy, mint a többiek.
Grillezett széna, gyermekláncfű, parázsban sült akácrönk, tűleveles fakéreg...
Nyilván ismersz pár alapanyagot a húson kívül, azok nagy része grillezhető. Zöldségek, de még sok gyümölcs is.
Te tényleg ilyen buta vagy kérdező?
Nekem a húsevő barátaim is rendszeresen grilleznek a húsok, kolbászok mellett gombát, kukoricát, cukkinit, padlizsánt(padlizsán krémbe).
Szalonna sütéskor is rendszeres, hogy a parázsban krumplit sütnek.
Nyárson meg a szalonna után egy kis paradicsomot vagy pillecukrot vagy bármi mást, ami nem hús.
Elég szűk látókörűnek kell lenni, hogy elképzelni sem tudd, hogy mit lehet ilyenkor hús nélkül enni.
A vegetáriánusok simán süthetnek grill sajtot, camambertet is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!