Mit együnk ma estére?
paprikás paradicsomos rántotta,sonkadarabokkal ,vagy felvágott parizellel,sajtot rá,
vagy meleg szendvics
Köszi ^^
Mondom én,hogy omlószat! :D
Mondjuk csinálhatnátok pizzát. Nem olyan nehéz meggyúrni a tésztát.
Vagy mi van otthon, kezdjük ott? :D
Gyros tálat
Én tegnap csináltam 2-nknek, 1,5 cs.mellfilét felcsíkoztam, kotányi gyros fűszerkeverékkel megszórtam, majd kevés olajon megsütöttem, ez alatt sütőben sült a félkész sültkrumpli,
Tányérra rátettem a krumplit, rá a husit, rá nyers káposzta, paradicsom, uborka, lilahagyma, chilli szósz, kapros salátaöntet.
Mondjuk nekünk minden volt itthon, a fűszerkeverék adta az ötletet :)
Ma nem volt kedvem főzni, láttam egy subway reklámot, innen jött az ötlet, szendvicset csináltam, bagettből, bele sonka, sajt, friss zöldségek, majonéz, nagyon fini lett, ebben a melegben tök jól esett.
Juj, tudom már!
Omlósz cirkeszült helyett ajánlom a sajtos-tejszínes krumplit. Előre megfőzitek, megolvasztjátok a sajtot, behabarjátok tejszínnel, beteszitek a krumplit a sütőbe, és rétegesen meglocsoljátok a szósszal. És a tetejére reszeltek egy kis sajtot, és vagy 15 percre be a sütőbe.
Nyami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!