Tudtok olyan tortát, aminek nem kell hűtés?
Ki kéne bírnia ~2.5óra utat akár 30-34°C-ban. Szóval valami tej/tejszín és tojásmentes kéne. Pluszba jó lenne ha túlélné az utat, és nem csúszna szét.
Bárkinek bármilyen ezeknek a kritériumoknak megfelelő receptje van, ne tartsa magában. :)
Igazából bármilyen süti jó, megcsinálom tortának :D
A lepontozásokon már meg sem lepődöm, csak a színvonalat mutatja nem a valóságot. Akik műanyagot, fémet, fát stb. ehetetlen dolgot javasolnak, mindnek csinálok, de végignézem ahogy megeszik az egészet.
A hűtőtáskára gondoltam én is, csak már így is sok cucc lesz nálam. Van nekünk otthon több is, azzal nincs gond. De kezdem belátni, hogy ez az egyetlen megoldás :D
A csirke is hamar romlik, de jól néz ki, itthon lehet hogy kipróbálom :)
A lepontozásról meg már írtam: Az itt jelenlévő pontozókat minősíti, nem a komment minőségét.
Noob-ok :D
Kihagytatok elég sokat, peldául az agyagot, az acélt, a vattát, a gyufát, a hurkapálcát stb. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!