Itthon miért nincs igény a minőségi ételekre, italokra?
Figyelt kérdés
Az miért van hogy egy minőségi, prémium ételt/italt itthon nehezen lehet eladni?
Egy pármai sonka már különlegességnek számít.
2019. júl. 12. 19:20
2/6 anonim válasza:
Igény van rá, csak anyagi lehetőség nincs
3/6 anonim válasza:
"Az miért van hogy egy minőségi, prémium ételt/italt itthon nehezen lehet eladni?" Ezt honnan tetszett venni?
4/6 anonim válasza:
Anyagi okok mellett meg ott van az, hogy a magyar prolinak mar az edami sajt is "nyugati uri flanc", nemhogy egy parmai sonka.
5/6 anonim válasza:
Nem az igény a baj, hanem az ár. Sokan nem tudnak ennyit élelmiszerre szánni, sőt. Azokból sincs hiány, akik meg kell fontolják, hogy a hónapban számlát fizetnek, vagy esznek.
6/6 anonim válasza:
Mikor egy kicsit jobb sonkából 10 dkg 500 Ft azt is sokallom. Szeretnék minőségibb kajákat, alapanyagokat venni, de nem telik rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!